Spor Fenerbahçe'den tarihi başarı

Fenerbahçe'den tarihi başarı

Paylaş
Fenerbahçe'den tarihi başarı

Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı, İndesit Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde 4'lü finallere kaldı.

Indesit Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Rusya'da 3-0 yendiği Odintsovo'yu rövanş maçında da 3-0 yenerek Cannes'da oynanacak Final-Four'a adını yazdırdı.

Haberin Devamı

İlk sete iyi başlayan Fenerbahçe Acıbadem ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. İki tarafında iyi defans yaptığı sette Sarı-lacivertliler Gamova ve Seda ile etkili oldu. İkinci teknik molayı 16-13 ile geçen Fenerbahçe Acıbadem seti 25-17 alarak final foura kaldı.

Seti kaybetmenin moral bozukluğu Odintsova'yı oyundan düşürdü. Sete Naz ve Blom değişiklikleri ile başlayan temsilcimiz ilk teknik molayı 8-4 geçti. İkinci sete de 16-12 önde giren Fenerbahçe Acıbadem Seda, Alice ve Çiğdem'in hücumda elde ettiği sayılarla seti 25-22 alarak maçta durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü sete durgun başlayan Fenerbahçe Acıbadem ilk teknik molayı 8-7 geride geçti. İlk teknik moladan sonra rakibini kovalayan Sarı-lacivertliler 13-13'de eşitliği sağladı ardından da surumu 15-13'e getirdi. İkinci teknik molayı 2 sayı farkla önde geçen Fenerbahçe Acıbadem seti 25-23 alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

3-4 Nisan tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde oynanacak Final-Four'a kalan Fenerbahçe Acıbadem, CEV'in resmi sitesinde açıklanan fikstüre göre Cannes'daki ilk maçını Bergamo-Pesaro takımlarından tur atlayan taraf ile oynayacak.

Salon: TVF 50. Yıl

Hakemler: Dusan Hodon (SVK), Ritvars Alksnis (LAT)

Fenerbahçe Acıbadem: Seda, Çiğdem, Gamova, Natasa, Eda, Dirickx, Nihan (L), Songül, Naz, Blom, Merve

Odintsovo: Zhadan, Kosheleva, Lisovskaya, Fateeva, Pequeno Paula, Oliveria, Kryuckova (L), Pankova , Shmeleva, Bogacheva, Markova

Setler: 25-17, 25-22, 25-23

Süre: 75 dakika (24-25-26)