Spor Fernandes'e Bilic ayarı

Fernandes'e Bilic ayarı

Paylaş
Fernandes'e Bilic ayarı

Beşiktaş'tan 4 milyon Euro isteyen Fernandes, Bilic'ten hiç ummadığı bir tepki aldı

Beşiktaş’ta Fernandes konusu iyice yılan hikayesine döndü. Sezon başından bu yana teknik direktör Bilic’in “Takımın en önemli oyuncusu. Bütün oyun planımı Fernandes’in üzerine kuracağım” açıklamalarıyla elinin güçlendiğini hisseden Portekizli futbolcu, yönetimle yaptığı görüşmede yeni sözleşme için yıllık 4 milyon Euro istedi. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

Manuel’in bu talebinin ardından Bilic, yönetimle yaptığı görüşmede satılabilir raporu verdi. Hırvat teknik adamın aldığı bu kararın ardından adeta şok olan Portekizli futbolcu, Bilic’le görüşmek istediğini belirtti. Ancak tecrübeli çalıştırıcı, sözleşme konusunda görüşülecek kişinin kendisi olmadığını, Fernandes’in bu konu hakkında yöneticilerle görüşmesi gerektiğini ifade etti. Aldığı cevap karşısında rüzgarın terse döndüğünü gören yıldız oyuncu, yıllık ücretinde indirime gidebileceğini söyledi.

YILLIK 2.5 MİLYON EURO ÖNERİLECEK

Yaşanan gelişmelerden haberdar olan başkan Fikret Orman da Fernandes’le görüşmeye karar verdi. Portekizli oyuncuyla sözleşme uzatmak istediklerini belirten Orman, buna karşın yıldız futbolcuya fiyat konusunda taviz vermeyecek. Senelik ücret olarak Manuel’e yıllık 2.5 milyon Euro önerecek olan Kartal’ın patronu, ücret artırımına gitmeyecek. Fernandes’in bu sözleşmeyi kabul etmemesi halinde ise, gelen teklifler değerlendirilip, yıldız futbolcu satılacak.

Haberin Devamı

FANATİK