Spor Fernandes'in savunması hazır

Fernandes'in savunması hazır

Paylaş
Fernandes'in savunması hazır

Beşiktaş, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza verilen Fernandes'in cezasında indirim için TFF Tahkim Kurulu'na başvuracak

Siyah-beyazlı kulüp, aldığı 2 maçlık ceza sonrası Fenerbahçe derbisinde oynamama tehlikesiyle karşı karşıya gelen Fernandes’in cezasının düşürülmesi için bugün hazırlıklarını tamamlayarak, Tahkim Kurulu’na başvurusunu yapacak. Kulübün, daha önce ceza alıp da sonra indirim yapılan Galatasaraylı futbolcu Elmander’in yanı sıra Fenerbahçeli oyuncu Alex’in durumlarını örnek olarak kullanacağı öğrenildi.

Beşiktaş’ın başvurusunun ardından Tahkim Kurulu’nun olağanüstü toplanarak konuyu gündemine alması bekleniyor. PFDK, Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes’e, Kayserispor maçında kırmızı kart görmesi sonrası yaptığı sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle ekstra 1 maç ceza vermişti.

Kayserispor karşılaşmasında çift sarı karttan kırmızı kart gören siyah-beyazlı ekibin Portekizli futbolcusu Fernandes, ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men cezası almıştı.

Mersin İdmanyurdu ile dün oynanan maçta bu nedenle oynayamayan Fernandes, aldığı 2 maç ceza sonrası Fenerbahçe derbisinde de oynamama tehlikesi ile karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlı oyuncunun kesin durumu, Beşiktaş’ın yapacağı başvurunun ardından Tahkim Kurulu’ndan çıkacak sonuca göre netlik kazanacak.

Haberin Devamı