Yaşam Fitbit Blaze tanıtıldı!

Fitbit Blaze tanıtıldı!

Paylaş
Fitbit Blaze tanıtıldı!

5 güne kadar Batarya Ömrü vaat eden Fitbit Blaze, 200 Dolar yaklaşık olarak TL Fiyat Etiketi ile satışa çıkacak

Giyilebilir Cihazlar Pazarında, Fitness odaklı Akıllı Bileklikleri ile Apple’ın ciddi bir rakibi olan Fitbit, CES 2016’da Akıllı Saatini tanıtan Üreticiler kervanına katıldı.

Haberin Devamı

Apple Watch’un çıkışından sonra bile Liderliği kimseye kaptırmayan Fitbit, Fitbit Blaze adını taşıyan Akıllı Saatiyle konumunu koruyacak sağlam adımlar atacağa benziyor.

Fitbit, bugüne kadar ki Odak Mesafesini kaybetmeyerek yeni Akıllı Saatinde de Fitness ve Sağlık konularına yöneliyor. Klasik yuvarlak kadranlı bir Tasarım yerine daha köşeli bir tasarımı tercih eden Fitbit’in yeni Akıllı Saatinde, Kullanıcıya özel bir kişisel Antrenör gibi davranan ve yapılacak Egzersizleri ekrana getirerek kullanıcılara yardım eden Fitbit’in, FitStar Özelliği dikkat çekiyor.

Bağlı olduğu Akıllı Telefonun GPS’iyle; Mesafe ve Hız gibi verileri takip eden Blaze’de Kalp Atışını Ölçen Sensör yer alıyor. Yapılan Egzersizi tanıyarak: “Koşu, Tenis, Basketbol, Bisiklet vs. gibi” Kullanıcıyı motive eden SmartTrack de yine Fitbit’in dikkat çeken Özelliklerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bunların dışında Akıllı Telefon Bildirimlerini de Ekrana taşıyan Fitbit Blaze’de; Uyku Takip Özelliği de yer alıyor.

Haberin Devamı

Star Wars Force Awakens, 1.5 Milyar Dolar Sınırını Aştı