Spor Forlan'dan kaçamak yanıt

Forlan'dan kaçamak yanıt

Paylaş
Forlan'dan kaçamak yanıt

Copa America'da Paraguay'ı 3-0 yenerek şampiyon olan Uruguay'ın golcüsü Forlan, transferine yönelik soruları yanıtlamaktan kaçındı

Daha önce DHA’ya röportaj veren Fernando Muslera, ilk kez galibiyet sonrası, Uruguay basınına Galatasaray ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Uruguaylı gazetecilerin "Yanımızda bir Türk gazeteci var senin Galatasaray’a transfer olduğundan bahsediyor doğru mu?" sözlerine evet yanıtı veren Muslera, gazetecilerin "çok para iste" diye takılmalarına "maalesef bitirdik anlaşmayı" diye yanıtladı.

COPA AMERICA'DA ŞAMPİYON URUGUAY

Tota’dan (Lugano) çok tavsiye aldın mı sorusu üzerine, "Çok aldım sağolsun, çok yardımcı oldu. Kupayı kazanıncaya kadar arkadaştık ama artık bu dakikadan sonra benim bir numaralı rakibim" derken, "Annem ve babam İstanbul’u çok övüyorlar ben de yakında tanıma şansına sahip olacağım" diye konuştu.

LUGANO, 25 MİLYON FENERBAHÇE TARAFTARINA SELAM GÖNDERDİ

Lugano ise bir kez daha DHA aracılığıyla Fenerbahçeli taraftara selam gönderdi. "Bugün Uruguay’ı destekleyen 25 milyon Fenerbahçeli taraftara kocaman selamlar, 10 gün içinde Türkiye’de olacağım" diyen Lugano, kupayı tüm milli takım oyuncularına ve çalışanlarına ithaf ettiğini açıkladı.

FORLAN’DAN KAÇAMAK YANIT

Diego Forlan ise "15 milyon Avro’ya Galatasaray’a gidiyormuşsun, doğru mu" sorusunu "iyi paraymış düşünmek lazım" esprisiyle yanıtladı.

Israrlı "Galatasaray’a gidiyor musun" soruları üzerine "Çok baskı yapıyorsunuz, bir şey söylüyorum sonra her yerde çıkıyor" diye yanıtladı.

Bunun üzerine "Yani gitmiyorsun o zaman" yorumuna ise "Bilmiyorum, hayır, sonra bakacağız" diyerek kaçamak yanıt verdi.

Canan KAYA/DHA

Haberin Devamı