Spor Forum İstanbul'da golf şenliği

Forum İstanbul'da golf şenliği

Paylaş
Forum İstanbul'da golf şenliği

Alışverişi keyfe dönüştüren kampanyaları, fark yaratan müşteri hizmetleri, etkinlikleri ve eğlence alanları ile dikkat çeken Forum İstanbul, 6 -8 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Mini Golf Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

Sosyal hayata renk katan, her yaş grubunda öğrenilebilen ve ailece yapılabilen bir spor olan mini golf keyfi Forum İstanbul’da yaşanıyor.

Haberin Devamı

Avrupa standartlarında ve Dünya Minigolf Federasyonu’ndan sertifikalı Türkiye’nin tek 18 delikli Mini Golf sahası olan Forum İstanbul parkurunda 6 -8 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Mini Golf Şampiyonası’nın Türkiye ayağı düzenlenecek.

Dünya Federasyon Başkanı Dr. Gerhard Zimmermann ve Avrupa Federasyon Başkanı Victor Condeço açılışını yapacağı Uluslararası Mini Golf Turnuvasına, Almanya, İsviçre, Portekiz, Letonya, Danimarka, Hollanda, İtalya, Kosova, İran gibi ülkelerden katılım olacak.

Katılımcılar genç, orta yaş, ileri yaş ve uluslararası kategorilerinde yarışacaklar. Hiçbir fiziksel performansa gerek duyulmadan konsantrasyon ile atış tekniğine dayanan bir spor olmasından dolayı, mini golfü her yaştan oyuncu oynayabiliyor.

Haberin Devamı

Golf keyfi için spor ayakkabı dışında ihtiyaç duyulan her ekipman girişte temin edilebiliyor.

Uluslararası Mini Golf Şampiyonası Programı:

6 Eylül 2012

19:00 Açılış Töreni

7 Eylül 2012

10:00-15:00 Turnuva Karşılaşmaları

8 Eylül 2012

10:00-15:00 Turnuva Karşılaşmaları
16:00 Madalya Töreni
20:00 Kapanış Töreni