Spor Fransa Almanya maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fransa Almanya maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Paylaş
Fransa Almanya maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Dünya Kupası'nda hüsrana uğrayan Almanya ile son şampiyon Fransa kozlarını Uluslar A Ligi 1 Grup'ta paylaşacak. Grubun 3. maçında son sırada bulunan Almanya deplasmanda Fransa'yı yenip kötü gidişata dur demek isterken Fransa ise kendi evinde güçlü rakibini devirmeye uğraşacak. Peki, Fransa Almanya maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta Fransa ile Almanya karşı karşıya geliyor. 2018 Rusya Dünya Kupası'nın şampiyonu Fransa kendi evinde Almanya'yı ağırlayacak. Her iki takım da elinden geleni sahaya yansıtacak. Bu da futbolseverler için görsel bir şölene dönüşecek. Mücadeleyi kaçırmak istemeyenler ise şimdi "Fransa Almanya maçı saat kaçta? Hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

FRANSA ALMANYA MAÇI NE ZAMAN?

Fransa Almanya maçı bu akşam saat 21.45'te Fransa'nın başkanti Pariste bulunan Stade de France'de oynanacak. Müsabakayı Türkiye'den yayınlayacak kuruluş henüz bulunmuyor. Azeri TV kanalı CBC Sports ise mücadeleyi naklen yayınlayacak.

LÖW KOVULABİLİR

2014 Dünya Kupası şampiyonu Almanya'nın 2018 Dünya Kupası ve devamındaki formu iç açıcı değil.

Bild'in haberine göre, 2018 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan ve henüz UEFA Uluslar Ligi'nde galibiyet elde edemeyen Almanya'da teknik direktör Joachim Löw topun ağzında.

Löw'den galibiyet ya da en azından beraberlik beklenirken, olası bir mağlubiyet deneyimli teknik adamın kovulmasına yol açabilir.