Spor Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Biletler ne zaman satışa çıkacak?

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Biletler ne zaman satışa çıkacak?

Paylaş
Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Biletler ne zaman satışa çıkacak?

Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışının kızıştığı ligde, maçın skoru tüm futbolseverleri yakından ilgilendiriyor. Mücadelenin önemi büyük ve taraftarlar müsabakanın ne zaman yapılacağını araştırıyor.

Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında belki de son yıllara damga vurması beklenen bir derbi gerçekleşecek. Galatasaray kendi evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. İki takım arasındaki puan farkı ise sadece bir... Şampiyonluk yarışı kızışmış durumda... Lider Başakşehir'in puan kaybetmesi durumunda her iki takımın da şampiyonluk şansı bulunuyor.

Haberin Devamı

Mücadele hem Galatasaraylılar hem de Beşiktaşlılar tarafından heyecanla beklenirken müsabakanın başlama zamanı ve saati merakla araştırılıyor.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Beşiktaş maçı 5 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da TT Park'ta oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak. Biletler ise 2 Mayıs'ta satışa çıkacak.

345. RANDEVU

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki derbi müsabakasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 345. kez karşılaşacak.

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette, geride kalan 344 maçın 121'ini Galatasaray, 110'unu Beşiktaş kazandı, 113 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların 482 golüne, siyah-beyazlılar 452 golle karşılık verdi.