Spor Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'leri

Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'leri

Paylaş
Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'leri

Galatasaray ve Beşiktaş bu akşam şampiyonluk yolunda nefes kesen bir mücadele verecekler. Her iki takımda ne yapıp ne edip mutlak galibiyet almak zorunda... Bu kritik maç öncesi Galatasaray ve Beşiktaş'ın muhtemel 11'leri merak ediliyor.

Süper Toto Süper Lig'in 31. haftası muthiş bir derbiye ev sahipliği yapacak. Galatasaray kendi evinde asırlık rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Ligin üst sıraları kazan gibi kaybarken her iki takım da puan kaybına tahammülü yok. Fenerbahçe ve Başakşehir ise bu derbiden gelecek skora kilitlenmiş durumda...

Galatasaray ve Beşiktaş için hayat memat meselesi olan maçın ilk 11'leri büyük merak konusu olmuş durumda... Futbolseverler takımların kadrosunu şimdiden araştırmaya başladı. Fakat ilk 11'ler henüz belli olmazken muhtemel 11'ler basında yer alamaya başladı.


GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Beşiktaş maçı bu akşam saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Fırat Aydunus yönetecek. MücadaLE beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera- Mariano, Maicon, Denayer, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

BEŞİKTAŞ: Fabricio- Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo


Serdar'ın yerine Maicon

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray dev derbiye Florya'da kapalı kapılar ardında huzurlu bir şekilde hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda tek eksik son haftaların formda ismi Serdar Aziz. Fatih Terim'in Serdar'ın yerine Brezilyalı savunmacı Maicon ile başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Rodrigues ve Feghouli'nin formsuzluğu nedeniyle takımı Alanyaspor maçında ipten alan Sinan Gümüş'ün 11'de oynama ihtimali doğdu.

Pepe oynuyor, Caner sakat!

Beşiktaş'ta durumu en çok düşünülen isim Pepe'ydi. Olaylı Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Portekizli futbolcu 1 maç ceza aldı. Cezasını Akhisarspor ile Süper Lig'de oynanan maçta çeken tecrübeli savunmacı Galatasaray derbisinde forma giyecek. Beşiktaş'ta bu önemli derbi öncesi Caner Erkin'in sakatlığı bulunuyor. Caner'in yerine o bölgede teknik direktör Şenol Güneş Brezilyalı futbolcu Adirano'ya görev verecek.

DERBİNİN KİLİDİ ORTA SAHALAR

Fatih Terim ile çıkışa geçen Donk ve sakatlığını atlatan Fernando, yine en önemli kozlar. 13 maçta yer alan Donk, yüzde 80 pas isabeti, 2.5’luk maç başı hava hakimiyeti ve yüzde 64’lük ikili mücadele kazanma oranıyla oynuyor.

Fernando, yüzde 89’luk pas isabetiyle takımın en iyilerinden. Maç başı top kapmada da 1.6 ile oynayan Brezilyalı, sigorta görevinde. Beşiktaş’ta da sürekli yükselişte olan Atiba ve Medel, pas oranında ligin en iyileri. Atiba yüzde 93, Medel de yüzde 92’lik pas isabet oranına sahip... İkilinin maç başı top kapması da 1.7 seviyelerinde.



Haberin Devamı