Spor Galatasaray'da müthiş operasyon: Belhanda

Galatasaray'da müthiş operasyon: Belhanda

Paylaş
Galatasaray'da müthiş operasyon: Belhanda

Transferde atağa kalkan Galatasaray’da, sportif direktör Cenk Ergün soluğu Fas’ta aldı, birebir görüştüğü Younes Belhanda ile el sıkıştı. Cim Bom’da yeni rota Ukrayna... Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun kulübü Dinamo Kiev’i 4 milyon Euro’ya ikna etmeyi planlıyor.

Bruma için Leipzig’le el sıkışan ve bu satıştan kasasına 15 milyon Euro koyacak olan Galatasaray, transferde atağa kalktı.

Sportif direktör Cenk Ergün önceki gün apar topar Fas’a giderken, burada Younes Belhanda ile masaya oturdu. Fas Milli Takımı’nda bulunan 27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile görüşen Ergün, oyuncuyu her konuda ikna etti ve taraflar el sıkıştı.

Sarı-Kırmızılılar’ın şimdiki rotası Ukrayna. Cim Bom, Belhanda’nın bonservisini elinde bulunduran Dinamo Kiev’le temas kuracak, pazarlıklar başlayacak. Yönetimin planı, 1 senelik sözleşmesi kalan Belhanda için Ukrayna ekibini 4 milyon Euro’ya ikna etmek. Geçen sezonu Nice’te kiralık geçiren başarılı futbolcu, 31 maçta 3 gol attı, 7 asist yaptı.

HEM 10 NUMARA HEM KANAT


Esas bölgesi forvet arkası olan Belhanda, hücumda her iki kanatta da oynayabiliyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Belhanda transferini kısa sürede sonuçlandırıp hem Bruma’nın boşluğunu doldurmak hem de Sneijder’in ayrılması halinde 10 numara sıkıntısı yaşamamak istiyor.

Fanatik

Haberin Devamı