Spor Galatasaray Gençlerbirliği maçı özeti izle: Süper Lig Puan durumu

Galatasaray Gençlerbirliği maçı özeti izle: Süper Lig Puan durumu

Paylaş
Galatasaray Gençlerbirliği maçı özeti izle: Süper Lig Puan durumu

Galatasaray bu akşam deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı. Galatasaray Gençlerbirliği maçı heyecan dolu bir karşılaşmaya sahne olurken sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk yolunda ağır yara aldı ve 3 puanı Ankara'da bıraktı. Maçın geniş özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasının kapanış maçında Galatasaray Gençlerbirliği'nin konuğu oldu. Galatasaray Gençlerbirliği maçı heyecan dolu mücadeleye sahne oldu. Sarı-kırmızılı ekibin liderlik koltuğuna tekrar oturabilmesi için bu karşılaşmadan mutlaka galibiyetle ayrılması gerekiyordu. Başakşehir'İn, Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin galibiyetle tamamladığı bu haftada Galatasaray'ın sahadan 3 puanla ayrılmaktan başka çaresi yoktu fakat Aslanlar karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Öte yandan Gençlerbirliği ise kendi sahasının avantajını kullanıp güçlü rakibini yenerek büyük bir nefes aldı.



Gençlerbirliği Galatasaray maçının geniş özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

MAÇ ÖZETİ İZLE

11'LER

Gençlerbirliği: (Muhtemel) Hopf, Ahmet Oğuz, Luccas, Palitsevich, Uğur, Khalili, Scekic, Sessegnon, Aydın, Jailton, Skuletic

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk, Fernando, Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis

Galatasaray'ın yedekleri: Batuhan, Carrasso, Ahmet, Tolga, Yasin, Eren, Sinan, Donk, Hakan, Denayer

MAÇ ÖZETİ

Gençlerbirliği 1 - 0 Galatasaray

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı. Maç sona erdi.

90.DK: GOL! Gençlerbirliği son dakikada golü buluyor. 1 - 0. Hızlı hücumda Elvis Manu iki rakibinden sıyrıldı. Ceza sahasında topu önünde bulan Alper net bir vuruşlar topu ağlara gönderdi.

74.DK: Selçuk İnan savunma arkasına koşu yapan Sinan'a pasını gönderdi. Cüneyt Çakır, Sinan'ın topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle düdüğünü çaldı.

65.DK: Galatasaray rakip sahada pas yaparak savunmada boşluk arıyor.

60.DK: Gençlerbirliği'nde Jailton ceza sahasında topla buluştu, ancak Nagatomo'nun müdahalesiyle top dışarı çıktı.

46.DK: İkinci yarı başladı.

45.DK: İlk yarı sona erdi. Gençlerbirliği 0 - 0 Galatasaray

41.DK: Galatasaray kapanan Gençlerbirliği savunmasını aşıp pozisyon bulmakta zorlanıyor.

33.DK: Mariano ceza sahasına yerden basını gönderdi ancak Rodrigues topa dokunamadı ve savunma pozisyonu uzaklaştırdı.

28.DK: Alper ceza sahasına girerken ortasını yaptı ve bu sırada Mariano'nun müdahelesi ile yerde kaldı. Alper penaltı kararı beklerken Cüneyt Çakır devam kararı verdi.

13.DK: Gençlerbirliği mutlak bir golü kaçırdı! Manu'nun verdiği pas ile Deniz, Muslera ile karşı karşıya kaldı. Muslera'yı geçen Deniz, kaleye topu vurarken ayağı kaydı ve top kornere yöneldi.

6.DK: Belhanda'nın pasında Selçuk İnan, ceza sahasının dışından plase bir vuruşla kaleyi yokladı ancak Hopf için zor bir kurtarış olmadı.

1.DK: Maç başladı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU






Haberin Devamı