Spor Galatasaray rekora koşuyor!

Galatasaray rekora koşuyor!

Paylaş
Galatasaray rekora koşuyor!

Antalya deplasmanında da 4 gol yiyen Galatasaray ligde 29 maçta kalesinde 45 gol gördü. Sarı-Kırmızılı ekibin lig tarihinde en çok gol yediği sezon, 47 golle 2003-2004'tü. Aslan bitime 5 maç kala bu rekoru kırmaya yakın! Üstelik ligde kendisinden fazla gol yiyen sadece 3 takım var

Bu sezon ortaya koyduğu savunma performansıyla çok zor günler geçiren Galatasaray, Antalya deplasmanında da 4 gol birden yedi. Fanatik'ten Aslıhan Çil'in haberine göre; defansif sorunlara bir türlü çözüm bulamayan Sarı-Kırmızılılar, kendi rekorunu kırmak üzere. Lig tarihinde en çok golü 2003-2004 sezonunda yiyen Cim Bom, 34 hafta sonunda kalesinde 47 gol görmüştü. Aslan bu kez, 29 maçın geride kaldığı Süper Lig’de 45 gol birden yedi. Bu da, 5 maç sonra Galatasaray’ın bu rekoru fazlasıyla kırabileceği anlamına geliyor. Hatta bu sezon Süper Lig’deki takımların yedikleri gollere bakıldığında, kalesinde Galatasaray’dan daha fazla gol yiyen sadece 3 takım olduğu görülüyor.

Sonuncuları takip ediyor

Galatasaray’ın dün fileleri 2 kez havalandırmasıyla yediği gol 47’yi bulan Antalyaspor, 50 gol yiyip ligin dibine demirleyen Mersin İdmanyurdu ve kalesinde 57 gol gören 17. sıradaki Eskişehirspor, bu alanda 45 gollü Galatasaray’ı takip eden takımlar olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı