Spor Galatasaray taraftarı sahaya iniyor

Galatasaray taraftarı sahaya iniyor

Paylaş
Galatasaray taraftarı sahaya iniyor

Galatasaray taraftarı, 'Taraftar Sahaya İniyor' projesi ile Pazar günü oynanacak Galatasaray-Samsunspor maçı öncesinde penaltı yarışması yapacak

Galatasaray Kulübü’nün taraftarlarına, Türk Telekom Arena’nın çimlerine ayak basma deneyimi yaşama fırsatı sunduğu "Taraftar Sahaya İniyor" projesi kapsamında düzenlenen penaltı atma yarışması, 18 Eylül Pazar günü oynanacak Galatasaray-Samsunspor maçı öncesinde yapılacak.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, yarışmaya sadece kombine kart sahibi olan ve lisanslı Galatasaray forması giyen taraftarların katılabileceği bildirildi. Yarışmaya katılmak isteyenler için yardım masalarının kurulacağı, masalara ilk gelen taraftarların yarışmaya katılma hakkı elde edeceği belirtilirken, kadın ve çocuk katılımcıların güney tribünü yardım masasına, erkek katılımcıların ise kuzeybatı tribünü yardım masasına başvuracağı, bu nedenle stadın kuzey ve güney tarafındaki kapıların saat 17.00’den itibaren açılacağı kaydedildi.

Penaltı müsabakasında başarılı olan kadın taraftarlara 50 TL’lik GS Store hediye çekinin verileceği, ayrıca yarışmaya katılan tüm taraftarların fotoğraflarının "www.galatasaray.org" resmi internet sitesinden yayınlanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

AA