Spor Galatasaray'da hedef Nene

Galatasaray'da hedef Nene

Paylaş
Galatasaray'da hedef Nene

Sarı-Kırmızılı takım Paris Saint Germain, Brezilyalı golcünün transferinde önemli adımlar attı. Taffarel, Nene'yi ikna etti. Kulübü ile anlaşma sağlanırsa, Galatasaray aradığı golcüyü bulmuş olacak


Galatasaray transferde gaza fena bastı gibi. Hamit’in transferini çok kısa zamanda açıklaması beklenen Sarı kırmızılı kulüp, golcü transferinde de önemli aşama kaydetti. Sarı kırmızılıların hedefinde ise Paris Saint-Germain’in Brezilyalı yıldızı Nene var. Brezilyalı oyuncu ile yapılan ön görüşmelerden sonra Fatih Terim’in yardımcısı Taffarel, Nene ile görüşerek, yıldız oyuncuyu Galatasaray’a gelmeye ikna etti. Nene’nin sarı kırmızılıların teklifine çok olumlu yaklaştığı öğrenilirken, kulübünün bırakması halinde Berzilyalı futbolcu Galatasaray forması giyecek.

Haberin Devamı

Nene ile Fransız kulübünün sözleşmesi ise önümüzdeki sezon sonunda bitecek. Bu yüzden PSG, Nene için çok yüksek bir bonservis bedeli talebinde bulunamıyor. Galatasaray ile PSG arasındaki pazarlığın 2-3 güne kadar çözümlenmesi ve bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

KADİR ÇETİNÇALI - BAD HARİNG / DHA