Spor Galatasaray'da Melo tehlikesi

Galatasaray'da Melo tehlikesi

Paylaş
Galatasaray'da Melo tehlikesi

Beşiktaş maçının sonunda yaptığı hareketler nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Melo'nun, 14. haftadaki Fenerbahçe derbisini kaçırma ihtimali var

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından sahadaki futboldan çok, tribünden atılan yabancı maddeler ve maç sonundaki olaylar gündeme damgasını vurdu.

Karşılaşma sona erdikten sonra Galatasaraylı futbolcular bir süre sahanın ortasında beklemişti. Bu sırada Felipe Melo’nun tribünlere yaptığı hareket, Siyah-Beyazlı taraftarları oldukça kızdırmıştı. Brezilyalı oyuncunun bu hareketi gözlemci raporuna da yansıdı.

Ve Melo, dün tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Başarılı orta saha oyuncusunun en az 2 maç ceza alması bekleniyor. Ancak PFDK, daha fazla uzun süreli bir ceza da verebilir.

Bu durumda Felipe Melo, ligin 14. haftasında, 7 Aralık Çarşamba günü Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde cezası nedeniyle forma giyemeyecek! İşte bu tehlike, Galatasaray Yönetimi’nin harekete geçmesine neden oldu.

"HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, konuyla ilgili Fanatik gazetesine açıklamalarda bulundu. Dürüst, Beşiktaş Yönetimi’nin kendilerini mükemmel karşıladığını dile getirirken, “Maç da çok zevkliydi. Ancak maçın sonunda çıkan olaylar bu güzelliğe gölge düşürdü.

Biz de sahadan çıkmakta zorluk çektik. Oyuncularımız atılan yabancı maddeler nedeniyle soyunma odasına giremedi” dedi.

Kendisine, Engin Baytar’ın tribünleri sakinleştirmek istediğinin söylendiğini belirten Ali Dürüst, “Engin’e de hocası kızmış ‘Bu iş sana mı düştü’ diye. Ben Felipe Melo’nun yaptığı hareketi görmedim.

Yayıncı kuruluş ve gözlemci raporlarına göre ceza verilip verilmeyeceğine bakacağız. Futbolcumuzun bir taşkınlığı olduğunu sanmıyorum. Hakkımızı aramak da bizim hakkımız. Gerekirse Tahkim kuruluna başvuracağız” ifadelerini kullandı.

Fanatik

Haberin Devamı