Spor Galatasaray'ın son gözdesi Pirlo!

Galatasaray'ın son gözdesi Pirlo!

Paylaş
Galatasaray'ın son gözdesi Pirlo!

Juventus ile köprüleri atan 35 yaşındaki yıldız Pirlo'yu Prandelli listesine aldı. Galatasaray'ın kurmayları ilk teması sağladı, İtalyanlar'ın da Sneijder ile ilgilendiği ortaya çıktı. Transferin önümüzdeki günlerde şekillenmesi bekleniyor

Prandelli’nin listesi üzerinde çalışan Galatasaray Yönetimi’nin son gözdesinin İtalyan yıldız Pirlo olduğu ileri sürüldü... İddiayı ortaya Çizme basını attı, haberin altını oldukça sağlam verilerle doldurdu. Uzun yıllardır formasını giydiği Juventus’ta yaşanan son gelişmelerin 35 yaşındaki futbolcuyu çok rahatsız ettiği ve kendisini Milan’dan kovan teknik direktör Allegri ile çalışmak istemediği belirtildi. Pirlo’nun durumunu yakından izleyen isimlerin başında ise Sarı-Kırmızılılar’ın yeni hocası Prandelli geliyor.

İlk temas kuruldu

Deneyimli oyuncuyu son olarak 2014 Dünya Kupası kadrosuna da alıp takımın liderliğini veren Aslan’ın hocasının, yönetimden çalışma yapmasını istediği, ilk temasın ardından Pirlo’nun menacerlerinin yıllık 6 milyon Euro talep ettiği de gelen haberler arasında. İtalyan medyasındaki bir başka iddia da Sneijder ile ilgili. Tuttomercato, Juventus’un da Hollandalı yıldızı istediğini ve Pirlo’nun Galatasaray’a gitme olasılığının bu şekilde güçlendiğini ifade etti.

Haberin Devamı