Spor Galatasaray'ın yurt dışı seferi

Galatasaray'ın yurt dışı seferi

Paylaş
Galatasaray'ın yurt dışı seferi

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 2011-2012 sezonu hazırlıklarının ilk bölümü olan hazırlık kampı için Almanya üzerinden Avusturya'ya gitti.

THY ait özel uçakla Münih’e giden kafiledeki futbolcular, Atatürk Havalimanı’nda hayranlarıyla fotoğraf çektirip, imza dağıttılar.

Teknik Direktör Fatih Terim, yaptığı açıklamada, "Yurt dışı hazırlık kamplarımızın birinci etabı için Avusturya’ya gidiyoruz. İkinci etabı Almanya’da olacak. Kaynaşma, birbirimizi tanıma, fizik ve taktik çalışmalarımız olacak" dedi.

Terim, 10 gün sürecek ilk etap çalışmalarından sonra futbolculara bir kaç gün izin verileceğini ve daha sonra ikinci etabın başlayacağını söyledi.
Kulüpten yapılan açıklamada da yurt dışı kamp programının ilk bölümü için Galatasaray’ın 2 Temmuz Cumartesi günü Avusturya’nın Wörgl kenti yakınlarında olacağı aktarılırken, 12 Temmuz Salı günü İstanbul’a dönecek sarı-kırmızılı ekibin, yurt dışı yaz kampının ikinci etabı için ise Almanya’ya gideceği ifade edildi.
Fatih terim yaptığı açıklamada arnavut futbolcu Lorik Cananın transfer görüşmesi yapacağı için kafilede yer almadığını belirtti.

Faik KAPTAN/İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı