Yaşam Galaxy Note 7'nin Tüm Tasarım Detayları Sızdırıldı

Galaxy Note 7'nin Tüm Tasarım Detayları Sızdırıldı

Paylaş
Galaxy Note 7'nin Tüm Tasarım Detayları Sızdırıldı

Samsung’un yıl sonuna doğru duyuracağı Note 7 hakkında çok önemli bir sızıntı yapıldı.

Şimdiye kadar pek çok doğru sızdırma yapan Twitter’deki @evleaks tarafından paylaşılan görsellerde Samsung Galaxy Note 7’nin hem önü hem de arka tarafı net şekilde görülebiliyor.

Haberin Devamı

Görsellere bakıldığında ilk göze çarpan şey Samsung’un S6 ile başladığı ön-arka cam yekpare kasa tasarımına devam etmiş olması. Cihazın ön tarafında çift taraflı eğimli ekran, büyük ana ekran tuşu ve parmak izi okuyucu ile sağ üst taraftaki oldukça büyük ön kamera dikkat çekiyor. 5 MP olması beklenen ön kameranın görsellerde büyük görünmesi acaba Htc 10’da olduğu gibi OIS özelliğin olup olmayacağını akıllara getiriyor. Görsellere dikkatlice bakıldığında ise dikdörtgen yapıdaki yeni S Pen’de göze takılıyor.

Arka tarafa bakıldığında ise yine aynı tasarım çizgilerinin devam ettirildiğini görüyoruz. Ortaya konumlandırılan kameranın sağ tarafında tek flaş ve nabız sensörü göze çarpıyor. Kamera ise yine biraz çıkıntı yapacak gibi :/

Haberin Devamı

Cihazın 5.7” QHD Super AMOLED ekran ve 6 GB RAM ile gelmesi beklenirken depolama olarak 64 GB dahili depolamanın yanında microSD kart desteği olacağı da neredeyse kesin. 12 MP arka, 5 MP ön kameranın bulunacağı cihaz aynı zamanda IP68 su geçirmezlik sertifikasına sahip olacak. Samsung’un S7’de yaptığı gibi USb type-c’ye direnmeyeceği ve Galaxy Note 7’de çift taraflı takılabilen USB Type-c portuna geçiş yapacağı da tahminler arasında. Son olarak ürünün mavi, gri ve siyah renk seçeneklerine sahip olacağı da kesinleşti.

Nvidia GeForce GTX 1060 teknik özellikleri belli oldu