Bilim - Teknoloji Galaxy S4 alternatifleri!
Paylaş
Galaxy S4 alternatifleri!

Hayranlarını memnun etse de Galaxy S4 herkesin aklını çelmiş değil. İşte ona en iyi alternatifler!

Yine plastik arka kapak, yine olgunlaşmamış özellikler. Hayranlarını memnun etse de Samsung Galaxy S4 herkesin aklını çelmiş değil. Samsung'un amiral gemisine rakip en iyi 7 akıllı cebi sizin için derledik.

Haberin Devamı

Hiç şüphesiz ki Full HD çözünürlüklü 5 inç AMOLED ekranı, güçlü dört çekirdekli işlemcisi ve son sürüm Android işletim sistemi ile Samsung Galaxy S4 son derece güçlü bir akıllı telefon. Ülkemizde henüz desteklenmese de 4G LTE teknolojisi ile çok hızlı internet deneyimi sunuyor. Pil ömrü çok başarılı ve konuşma sırasında sesler doğal. Yaptığımız testlerde 13 megapiksellik kamerası kendini kanıtladı, ayrıca stop-motion videolar çekmeye olanak veren Drama Shot gibi yeni ek özellikler de kamera deneyimine renk katıyor.

Artan performansı ve sunduğu yeniliklere rağmen yine de meraklı bekleyenlerini çok sevindiremiyor Galaxy S4. Samsung'un ısrarla devam ettirdiği plastik kasa ise HTC One ve Sony Xperia Z gibi rakipleriyle kıyaslandığında önemli bir dezavantaj yaratıyor. İnternette bir şeyler okurken sadece kafa hareketlerinizle sayfayı hareket ettirebildiğiniz Smart Scroll ve ya izlemeyi kestiğiniz anda videoyu durduran Smart Pause gibi yenilikler ilk bakışta hoş gelse de, henüz tam olgunlaşmadıklarını belirtmemiz gerekiyor.

Haberin Devamı

Samsung'un son model amiral gemisi 2000 TL fiyat etiketi ile orta seviye bir dizüstü bilgisayar fiyatına alıcı buluyor.

Samsung Galaxy S4 incelememize buradan ulaşabilirsiniz...

Galaxy S4'ün alternatifleri: Hem iyi hem ucuz

Eğer S4'ün sunduğu özelliklerden memnun kalmadıysanız ya da aynı fiyata daha asil bir telefon istiyorsanız, sizin için derlediğimiz en iyi 7 alternatife mutlaka göz atmalısınız. Sony, HTC ve diğer üreticiler de tıpkı Samsung gibi iyi ve kaliteli modellere sahipler, üstelik bazıları Galaxy S4'e çok yakın özellikte olmasına rağmen daha uygun fiyata alıcı buluyor.

Galaxy S4'e en iyi 7 alternatif... Tıklayın...Resimlerle: Galaxy S4'e en iyi alternatiflerKaynak: CHIP Online