Magazin Acun Ilıcalı kızı Melisa ile dadısını paylaştı

Acun Ilıcalı kızı Melisa ile dadısını paylaştı

Paylaş
Acun Ilıcalı kızı Melisa ile dadısını paylaştı

4 kızı bulunan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen Melisa ile bakıcısını paylaştı. Ilıcalı'nın yazdığı not dikkat çekti.

1989-1993 yılları arasında evli kaldığı Seda Başbuğ'dan Banu adında bir kızı olan Acun Ilıcalı, 2003'te Zeynep Yılmaz ile nikâh masasına oturdu, bu evlilikten Leyla ve Yasemin adında iki kızı dünyaya geldi. İkinci eşinden 2016'da boşanıp, 2017'de Şeyma Subaşı ile hayatını birleştiren Ilıcalı'nın, bu evliliğinden de Melisa adında bir kızı bulunuyor. Subaşı ile 2018'de boşanan ünlü isim, büyük kızı Banu'nun doğum yapmasının ardından Begüm adında bir de torunu var.

Haberin Devamı

'BİR DADIDAN DAHA FAZLASI'

2013 yılında dünyaya gelen Melisa Ilıcalı annesi ve babası arasında mekik dokuyor. Acun Ilıcalı son olarak Melisa'nın dadısını öptüğü ve ona sevgi gösterdiği anları paylaştı. Ilıcalı paylaşıma ise "Bir dadıdan daha fazlası" yorumunda bulunarak kalp emojisi de bıraktı.

'ÖZEL HAYATIM ÜÇ SEZONLUK PEMBE DİZİ OLABİLİR'

Öte yandan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda DailyMail'e verdiği röportajda, iş hayatından özel hayatına kadar merak edilen her soruya yanıt vermişti. Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan TV8 kanalının sahibi, özel hayatına dair ilk kez bu kadar açık konuşmuştu. "Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir" diyen Ilıcalı, "Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

'24 YAŞINDA İFLAS ETTİM'

Acun Ilıcalı, açıklamasının devamında şunları söylemişti:

20 yaşında evlendim, 21 yaşında baba oldum, 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım.