Pürüzsüz bir cilt için önemli noktaları açıklayan Diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel, "Yapılan birçok araştırmada cilt kırışıklıklarının önlenmesi, cildin nem kazanması ve pürüzsüz kalması için A,E,C vitaminleri, selenyum, çinko gibi mineralleri içeren ve antioksidan özelliği olan besinlerin tüketilmesi gerektiği vurgulanmıştır. Havuç, portakal, limon, çilek, kivi gibi meyveler; ıspanak, maydanoz, ısırgan gibi yeşil yapraklı sebzeler yaşlanmayı geciktirerek ciltte yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlar. Ceviz, badem, fındık gibi omega-3 kaynağı besinler içeriğindeki yağ asidi sayesinde cildin elastikiyeti artar e yaşlanmayı geciktirir" dedi.İşte pürüzsüz bir cilt için tüketilmesi gereken 8 besin...