Best of Haydar Dümen: Gelmiş geçmiş en iyi Haydar Dümen soruları ve yanıtları

Geçtiğimiz yıl 10 Şubat 2022'de hayatını kaybeden Dr. Haydar Dümen, 92 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefatının üzerinden yıllarda geçse akılda vatandaşın değişik soruları ve Dr. Haydar Dümen'in verdiği komik cevapları kalıyor. İşte geçmişten günümüze en komik Haydar Dümen soruları ve yanıtları...

Tatlı yiyince aklıma cinsellik geliyor
Ufak bir lokantada çalışıyorum. 51 yaşındayım. Tatlı yedikçe aklıma cinsellik geliyor. Kadınları görünce tahrik oluyorum. Sizce tatlı yemeyi mi keseyim yoksa ilişkiye mi gireyim? RUMUZ: TECRÜBE

CEVAP
Tecrübenin acemisi, gel tatlı yiyelim, tatlı konuşalım. Hangi tatlıyı yiyorsan, 1 porsiyon da göz, gönül hakkı bana gönderiyor musun? Söz mü? Söz. Pekala. Kes şu tatlıyı, bak şimdiden göbek taşmış, kanında şeker 120’yi aşmış. Geliyor gümbür gümbür. Dağları delerek, ovaları inerek geliyor.

Dur kaçma, sel değil gelen. Şeker hastalığı. Kapını çalmadan kanına giriyor, 1 yıl mı desem, 10 yıl mı desem orada durmuyor, cinsel organın sifonuna iniyor. Onun vidasını sola çeviriyor. Penisteki kan gidince zavallı organ süt dökmüş kediye dönüyor. Kadınlara tahrik olmana gelince: Çaktırmadan geç dalganı ince ince, benden selam komşun Naciye’ye.

Nişanlım sırtını dönüp yatıyor
25 yaşında kızım, 1 yıldır nişanlıyım. Nişanlımın erken boşalması var. Beş dakikada her şey bitiyor. Sonra da sırtını dönüp yatıyor. Ben mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Mastürbasyon yapacaksam ben niye evleniyorum? Hayatım böyle mi geçecek?

CEVAP
Kızım, kanlı canlı, elleri kınalı, saçları röfleli, tırnakları cilalı kızım. “Nişanlıyım” diyorsun. Benim bildiğim, nişanlılar aynı yatağı paylaşıyorlarsa evrensel yani biyolojik ve bazı ülkelerde sosyolojik değerlere göre karı-koca olunur. Siz evliliğin yarısını halletmişsiniz ama ikinci yarısını da zaten psikolojik olarak partnerin bu işi bitirmiş, arkasına dönerek mesajını vermiş. Sen çölde su ararken, kendi matarandan su içerek susuzluğunu giderirken de zaten eşinin restini görmüş ve oyunu kaybetmişsin. Şansını iyi kullanırsan yolun açık olsun.

Eşim cinselliği sevmiyor
12 yıllık evli kadınım, 2 çocuğum var. Eşimle cinsel birlikteliğimiz çok az oldu. Çünkü eşim ilişkiden hoşlanmıyor. Artık istek duymaz oldum. Acaba sorun bende mi yoksa onda mı?

CEVAP
Fal kitabına baktım, eşin 39, sen ise 33 yaşında çıktın. Vallahi tam düğün bayram havası. İki çocuğu da bu mutluluğa katarsak seçim kazanmış partiden bile şanslısınız. Sizin evinizde mutluluk havaları esiyor olmalıydı. Bu oyunda birileri mutlaka oyun bozanlık yapıyor. “Gel şu mutluluğu paylaşalım” dediğinde eşin her seferinde “Nayır nolamaz” diyor.

İştah damağın altındaymış. Yemek yemedikçe damak kurur, dişler paslanır, tükürük bezleri de ufalırmış. Olan sana olmuş. Adamın yan çizerek seni adeta kocalı dula çevirmiş. Bu son durum için “Ne yapmalı acaba?” diye falına bakıp sebep aradığımda kara suratlı bir erkek bir de sarı saçlı, bol makyajlı bir kadın çıktı.

KÜHEYLAN NASIL ŞAHLANIR?
48 yaşındayım, 22 yıldır evliyim. Son 2 yıldır benim küheylandan ses çıkmaz oldu. Hanım sorun yapmıyor ama ben onu yeniden şahlanmış görmek istiyorum. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP
Okurum, senin küheylanın sorunları var. Ayağında nal yoksa taşlı yola vurma. Yoldan geçen kısraklara bakmıyorsa, bu konuda onu zorlama. Yemini yemiyorsa fazla yorma. Çünkü midede asit bitmiş, yemini eritemiyor demektir. 22 yıldır aynı ahır, aynı dam, aynı arpa aynı saman.

Sabır sabır dedikçe olayınız kahır kahıra dönüşmüş. Küheylanın canyoldaşı iyi huylu biri, “Olursa olabilir, olmazsa boşver” diye sineye çekmiş. Küheylanın yaşı da iyi. Tam işe yarayacağı yıllarda ve zamanda tökezleyip yola çıkmıyorsa, tıp bilimin devreye girecek, küheylana mutlaka yol verecek. Evde de harada da mahcup olmayacak.

İp bağlasam boyu uzar mı?
Sorunum penisimin ince olması. Her gece yatmadan önce penisime ip bağlayıp gersem uzamasına faydası olur mu?

CEVAP
Çocuğum, sanırım daha fizik dersini okumadın. Şöyle bir örnek vereyim. Eline bir miktar çamur ya da hamur al. Uzatınca incelir. Uzatmadan silindir gibi çevirirsen neyse o olur. Demek ki iple bağlayıp gersen, o hayat damarın dünyaya geldiğine de pişman olur.

Diyelim ki uzadı, bir trompet sopası gibi oldu. Ne yapacaksın? Ucunu özel operasyonla inceltip tornavida gibi mi kullanacaksın? Özel hobilerin var mı? Notlar olgun, kesen dolgun mu? Annen, baban iyi geçiniyorlar, ev huzurlu mu? Hiç geleceğinin, ülkemizin durumunun, evrenin yorumunu yaptın mı? Penisi bağladın.

Bir ucu sende, öteki ucu nerede olacak? Araya ne koyacaksın? Biri görse bunu nasıl açıklayacaksın? Eğer medyanın da haberi olursa, adın ‘İpli Memo’ya çıkar. Onu kendi haline bırak, gelişir. Ya da bir üroloji uzmanına git, o sana doğru yolu gösterecektir.

Kadınlar benim çiçek için can atardı
Benim çiçeği kadınlara sunduğumda “Ben koklayayım, ben seveyim” diye can atarlardı. Şimdi önceden kalan bir namı var. İlişkiye kadar suyunu almış çiçek gibi canlı ama o esnada yaprakları dökülüyor, bir anda soluyor. Acaba neden?

CEVAP
Geçenlerde sokakta bir kuyruk gördüm. Yanlarına gidip “Nedir?” diye sordum. Tümü kadındı, hepsinin yüzü sanki kırmızıya boyandı. Mahallede herkes senin ününü duymuş. Ben yine anlayamadım, aralarına daldım. Güldüler, fıkırdadılar, beni aralarından attılar.

Önce nüfus planlaması semineri sandım. Sonra indirimli satış olduğuna inandım. İşte o düğüm bugün çözüldü, Hocanız da kendi saflığına üzüldü. Ve ağlanacak haline güldü, güldü. Gülmem hala devam ediyor, senin haline de esef ediyor. Yani o kadınlar şimdi ne olacak? İstersen bu muhabbete ara verelim, aç avuçlarını sana Tanrı’dan akıl fikir dileyelim.

BOYUNUN UZAMASI İÇİN PENİS NAKLİ YAPILAMAZ MI?
21 yaşındayım, cinsel organım 8 santim. Tıp her gün gelişiyor, acaba penisime nakil yapılıp benimki uzatılabilir mi?

CEVAP
Sizi gidi köftehorlar sizi, işinize gelince tıbbın yardımına bel bağlayın, işinize gelmeyince aldırmayın. Sıkışınca “Nakil var mı nakil?” diyorsunuz. Var desem diye sana sıra gelmez. Nakil isteyen önce görüp seçecek. Ona göre parasını verecek. O antik eşyaların alımı gibi açık artırmada parayı basan alacak.

Beğenilmeyeler müşteri bekleyecek ama onların da süresi az. Diyelim ki sana tezgah altından, biraz torpil biraz da hatır için 12 santimlik bir model bulduk. Sahibinin yaşı 65’se ister misin? İstediğini buldun ya da araya organ mafyasını koydun. Hastaneye yattın, nakli yaptırdın. Huyundan suyundan vazgeçtin.

Evlendiğinde ya eşini kıskanırsan? Sen bana ihanet ediyorsun diye takıntı yaparsan? Olmaz olmaz deme, böyle şeyler olur bizde. Ya da eşin öğrenir “Sen de erkek misin, başkasının kazmasıyla bahçe çapalıyorsun” derse, aman Tanrım. Ben aradan çekiliyorum. Görüyorsun ki riskli bir olay, ayrıca nakil makil de yok.

EŞİM ORGAZM OLURKEN GÜLMEYE BAŞLIYOR
Beş yıllık evliyim ve çok zor durumdayım. Eşim 33 yaşında. Cinsellik konusunda ikimiz de istekliyiz. Karım tam orgazm olacakken gülmeye başlıyor ve arkası kesilmiyor. Ben bu sırada bütün enerjimi kaybediyorum. Ne yapacağız?

CEVAP
Değerli okurum, bizde çare bir ton. Seç, seç al. Bunlar Anamur’un muzu, Tekirdağ’ın karpuzu gibi seçmece. Önce teselli yanından başlayalım. Ya gülmeyi unutmuş bir toplumda gülen bir karın var, daha ne istersin? Buldun da bunama. Dizinin dibinde, gözünün önünde pilli bebek gibi çevirdin mi anahtarını gül babam gül.

Sahnelerde bile gülmece oyunları böyle etkin olmaz. Unutma bu gülmeler seni yaşlandırmaz. Gelelim Reşat altınının öteki yüzüne; gittin pastaneye, yedin tavuk göğsünü. Kasaya uzattın altınını. Kasiyer ters ters yüzüne bakıyor. Bozum olmak bir yana başladın pişmanlık duymaya.

“Şu tavuk göğsünü yedim ama keyfini çıkaramadım” diye diye. Tabii bu da moral bozuyor. Öneri: Kadının kahkahalarını kaydet. Günde 3-5 kere dinle. Bir süre sonra aldırmaz olursun. Bu çare olmazsa günde 3-5 kere de eşine dinlet. Bir aya kalmaz kadının bir gülüşüne hasret kalırsın.

Acaba zehirlendi mi?
Üç yıldır evliyim. Son 1 aya kadar yağmur, çamur demeden günde 4-5 kere ilişkiye girerdim. Geçen ay eşim bana bilmediğim bir yemek yedirdi. O günden beri benimki ayağa kalkamaz oldu. Acaba zehirlendi mi?

CEVAP
Değerli okurum, keşke yaşını da yazsaydın. Benden de daha doğru yanıt alsaydın. Neyse, o yemeğin adını, tadını varsa içindeki katkılarını öğrenirsen ve de dediğin gibiyse kesin köşeyi dönersin. Hemen tıbbi bir imalat, eczanelerde kutu kutu sat. Çünkü alıcıları çok. Kocasından bıkmış kadınlar, işi gücü boşvermiş yatanlar. İyi gelirdi.

Dahası kafayı cinselliğe takan, özellikle bunaklığa yol tutanlar için birebir olurdu. Ama okurum, böyle bir şey olmaz. Çünkü doğanın kurduğu bu yüce düzeni kimse bozamaz. Bak keyfine, kadınını üzme. Biraz daha bekle. Bedel ödüyorsun, günde 4-5 ilişkiyle kaynağının canını okursun, kadını da cinsellikten soğutursun.

GENELEVDE İLİŞKİYE GİRDİĞİM TEYZE ‘BEKARETİN BOZULDU’ DEDİ
Esmer, 23 yaşında, 1.76 boyunda, bekar bir erkeğim. Kız arkadaşım yok. Tarsus’ta üniversitede son sınıfta okuyorum. Cinsel deneyimim olmadığı için arkadaşlarım beni geneleve götürdü. İlişkiye girdiğim teyze bana “Senin bekaretin bozuldu” dedi ve güldü. Erkeklerde de kızlardaki gibi zar var mı? Evlendiğimde eşim benim bir hayat kadınıyla ilişkiye girdiğimi anlar mı?

CEVAP
Okurum, yanıtıma başlarken beni de gülme krizi tuttu. Sesimi duyuyorsundur. Hahah hahh. O teyzelere de çok kızdım hani. Şunun şurasında kocaman bir kadın, teyze var. Eline düşmüş körpecik, bakir bir erkek. Teyze kim bilir kaç kişinin bakireliğini bozdun? Hepsine gülüyorsan vallahi sen çok uzun yaşarsın. Çünkü gülenler uzun yaşar. Bir kahkaha, iki pirzolaya bedel. Üstelik pirzoladaki gibi yağı da yok.

Değerli okurum, şu bakirelik olayında akla ilk gelen zar olduğu için, teyze ortaya böyle bir laf attı diye benim elim ayağıma dolaştı. Bu kızlık zarını bir yerlere koymaya çalışıyorum. Yer bulamıyorum. Okurum, kolayı var be! Erkeklerde zar mar yok. Erkek erkektir. Aslan gibidir. Koç, boğa ve tekede de insanda da odur. Bir gün uygun zamanda bu hayvanlara bak, zar görebilecek misin? Görürsen bana haber ver.