Magazin Brad Pitt, 105 yaşındaki komşunun eski evinde kira ödemeden yaşamasına izin verdi!

Brad Pitt, 105 yaşındaki komşunun eski evinde kira ödemeden yaşamasına izin verdi!

Paylaş
Brad Pitt, 105 yaşındaki komşunun eski evinde kira ödemeden yaşamasına izin verdi!

Dünyaca ünlü ve sevilen yıldız Brad Pitt'in evlerinden birini 105 yaşındaki dul komşusuna tahsis ettiği ve adamın ölene kadar orada yaşamasına izin verdiği ortaya çıktı.

Hollywood yıldızı Brad Pitt, geçtiğimiz sene California sahiline bakan ve 'Seaward' olarak bilinen tarihi D. L. James evi için 40 milyon dolar ödemesiyle adından söz ettirmişti. 'Ünlüler cenneti' Carmel'de yer alan ve tarihi 1918'e kadar uzanan evin, bölgede satılan en yüksek fiyatlı mülk olduğu söylenmişti.

Haberin Devamı

DailyMail'de yer alan habere göre; yerel halkın, özellikle mülk yıllarca boş kaldıktan sonra, aralarında bir başka ünlü ünlüye sahip olmaktan heyecan duydukları bildirilmişti.

HALKA AÇIK OLARAK SATIŞA ÇIKMADI

Ev, 20. yüzyıl mimarlarından Charles Sumner Greene tarafından tasarlanmıştı. Greene, mülkü ünlü yazar Daniel Lewis James'in sahip olduğu bir arazi üzerinde tasarlamış ve Carmel'deki eve onun adını vermişti.

'O KADAR DA BÜYÜK BİR EV DEĞİL'

Plaja sadece birkaç metre uzaklıktaki lüks mülk, ahşap işçiliğine sahip ve yerel olarak taş ocağından çıkarılan kumtaşı ve granitten inşa edilmişti. 1997 yılında evin fotoğraflarını çeken Alexander Vertikoff, DailyMail'e konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

 O kadar da büyük bir ev değil, ve oldukça gözlerden uzak. Artık böyle evler yapmıyorlar.

EVİNİ DUL KOMŞUSUNA VERDİ

Sahip olduğu mülklerle sık sık basında yer bulan Brad Pitt'in, son olarak dul bir adamın Los Angeles'taki eski geniş arazisinde kira ödemeden yaşamasına izin verdiği iddia edildi.

Oyuncu Cassandra Peterson'a göre; Pitt 1994 yılında satın aldığı mülkü, 105 yaşındaki komşusuna tahsis ederek ölene kadar orada ikamet etmesine izin verdi.

'ÇOK AMA ÇOK NAZİKTİ'

Peterson, People'a verdiği yeni bir röportajda; 'Fight Club' yıldızınden övgüyle bahsederek, "O adama karşı çok ama çok nazikti" dedi ve ekledi:

Komşusunun karısı vefat etti ve Brad'in, onun ölene kadar hiçbir şey ödemeden kendi mülkünde yaşamasına izin verdiğini biliyorum.