Çay ve kahve keyfinize keyif katacak çikolatalı bohça tarifi, evde kolaylıkla yapabileceğiniz enfes bir lezzet. Peki, çikolatalı bohça nasıl yapılır? Küçükten büyüğe herkesin severek yiyeceği çikolatalı bohça tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası... Çikolatalı bohça malzemeler3 adet yumurtaYarım su bardağı şeker1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2 buçuk su bardağı süt3 su bardağı un4 yemek kaşığı kakaoYarım su bardağı sıvı yağKreması için:3 su bardağı sütYarım su bardağı nişasta1 su bardağı toz şeker1 paket vanilyaKaramel sosu için:1 su bardağı şeker1 paket krema50 gram tereyağı İlk olarak kremayı hazırlayın.Süt, nişasta, toz şeker ve vanilyayı tencereye alıp çırpa çırpa pişirin.Fokurdamaya başlayınca altını kapatıp kenara alın.Yumurta ve şekeri bir kaba koyun ve köpürene kadar çırpın.Üzerine vanilya, kabartma tozu, süt, kakao e sıvı yağı ekleyip biraz karıştırın.Unu ekleyin.Yanmaz yapışmaz tavada kase büyüklüğünde krep gibi hamuru pişirin.Önlü arkalı pişen hamurları kenara alın.Bütün hamur bitene kadar işlemi tekrarlayın.Pişen hamurların içerisine kremadan koyup bohça şeklinde sarın.Karamel sos için şeker ve tereyağını tavaya koyup orta ateşte karıştırarak pişirin.Şeker sıvılaşmaya başlayınca kremayı ekleyip birkaç tur karıştırın.Karameli bohçaların üzerine eşit şekilde yayın.