Magazin Gizlice evlenen Adele Rich Paul'a evlilik sözleşmesi imzalatmış

Gizlice evlenen Adele Rich Paul'a evlilik sözleşmesi imzalatmış

Paylaş
Gizlice evlenen Adele Rich Paul'a evlilik sözleşmesi imzalatmış

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Simon Konecki ile boşanmış, 2021'de Rich Paul ile aşk yaşamaya başlamıştı. Grammy ödüllü şarkıcı Adele'in ünlü menajer Rich Paul ile gizlice evlendiği ortaya çıkmıştı. İkilinin evliliği ile ilgili detaylar merak edilirken; Adele'in Paul'a evlilik öncesi anlaşması imzalattığı iddia edildi.

Şarkıcı Adele, geçtiğimiz yıl özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Şarkıcı 2021'den beri aşk yaşadığı Rich Paul hakkında "Hiç böyle aşık olmamıştım. Ona deliler gibi aşığım!" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

EVLENDİ!

Geçtiğimiz günlerde Alan Carr'ın Los Angeles’taki komedi şovuna katılan ünlü isim, sevgilisiyle gizlice evlendiklerini duyurmuştu. Şarkıcı, daha önce de NBA yıldızı LeBron James'in menajeri Rich Paul ile ilgili konuşurken 'eşim' diye bahsettiği için evlendiklerine dair dedikoduları alevlendirmişti.

'EVLİLİK SÖZLEŞMESİ' İDDİASI

Adele ve Rich Paul’un evliliğiyle ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Radaronline'da yer alan habere göre; 220 milyon dolarlık servetini korumak isteyen Adele'in düğün önce müstakbel eşine evlilik öncesi bir sözleşme imzalattı.

'ROMANTİZM KATİLİ'

Yakın çevresinin ısrarıyla evlilik sözleşmesine ikna olan ünlü şarkıcı için "Aşka inanıyor ve parayla ilgili herhangi bir şey hakkında konuşmanın kesin bir romantizm katili olduğunu söylüyor” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

KONECKI'YE İLE EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALAMAMIŞTI

Adele, 2018 yılında evlendiği Simon Konecki ile evlendiğinde evlilik sözleşmesi yapmamıştı. İkili boşandıklarında, Adele’in evlilikleri boyunca kazandığı her şeyin yarısını eski eşi almıştı. Ancak 2021 yılındaki boşanmayla ilgili detaylar hiç açıklanmadı.