Magazin 'Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele!

'Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele!

Paylaş
'Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele!

Ekranların severek ve heyecanla izlenen yarışması MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. İşte detaylar...

TV8'de ekrana gelen yarışma programı 'MasterChef All Star'da ana kadro için mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümde ana kadroya 15. ve son olarak giren yarışmacı belirlendi.

Haberin Devamı

İKİNCİ TURA ÇIKTILAR

Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef All Star'ın dün geceki bölümünde, şefler 2021 sezonu yarışmacılarından 3 adet haşhaşlı şekerpare hazırlamalarını istedi. Bu yemek için şefler verilen süreyi 45 dakika olarak duyurdu. Şeflerin verdikleri süre sonunda yapılan tabak değerlendirmesi ile ikinci tura çıkan isimler; Rabia Nur , Fatma, Ateş, Görkem, Tunahan, Mert, Emre ve Milhan oldu.

EN YARATICI TABAK

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu kez yarışmacılardan barbun balığı ve mısır ile yaratıcı yemek hazırlamalarını istedi. Şefler bu turda yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi.

İLK 15 KESİNLEŞTİ

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler başarılı olan yarışmacıları öne çağırdı. Finale ise Fatma, Mert ve Emre kaldı. Gecenin sonunda şeflerin kararı ile MasterChef ana kadrosuna giren 15. isim Mert oldu. Böylece MasterChef'te ilk 15 yarışmacı kesinleşti.

Haberin Devamı

MASTERCHEF ALL STAR YARIŞMACILARI

Ana kadro yarışmacı seçimlerine üçüncü haftada da devam eden MasterChef All Star'ın ilk 15 yarışmacısı belli oldu. Bu isimler; Güzide, Suna, Eda, Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray, Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara ve son olarak Mert oldu.

Mehmet Şef, yedek adaylar için yarışmaların yapılacağını açıkladı.