Magazin MasterChef All Star'da şampiyonlar bekleniyor! MasterChef'te birinciler ne zaman yarışacak?

MasterChef All Star'da şampiyonlar bekleniyor! MasterChef'te birinciler ne zaman yarışacak?

Paylaş
MasterChef All Star'da şampiyonlar bekleniyor! MasterChef'te birinciler ne zaman yarışacak?

MasterChef All Star yarışmasında elemeler devam ederken ilk olarak yedek kadro ve ardından da finalistler oyuna dahil oldu. Somer Şef, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde yarışmaya katılacaklarını belirttiği şampiyonlar için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Son olarak All Star'a 2018 ikincisi Kerem Giritlioğlu adım atmıştı. Her elemeden sonra yedeklerden ve finalistlerden ana kadroya giren isimler son buldu ve gözler şampiyonlarda!

Arife Kübra Zımba - Posta.com.tr MasterChef'in ilk bölümünde önceki sezonların ikincileri ve şampiyonlar All Star'da yer alacakları için sabırsızlandıklarını ifade etmişti. Kadroya, her elenen isim ardından tüm ikinciler de katıldı ve kıran kırana performanslarını sergiliyor. 2018 MasterChef ikincisi Kerem Giritlioğlu'nun dahili ardından gözler şampiyon isimlere çevrildi! Öne çıkan soru ise, ''MasterChef birincileri ne zaman yarışacak?'' oldu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF ALL STAR'DA BİRİNCİLER NE ZAMAN YARIŞACAK?

MasterChef All Star'da yarışmaya katılama sırası şampiyonlara geldi! 2022-23 sezonu ikincisi Kıvanç Karadeniz, 2021-22 sezonu ikincisi Hasan Biltekin, 2020-21 sezon ikincisi Barbaros Yoloğlu, 2019 finalisti Alican Sabunsoy ile 2018 ikinciliğini elde eden Kerem Giritlioğlu MasterChef All Star kadrosunda yarışına başladı. Yedek yarışmacıların hemen sonrasında finalistlerin de lezzet müsabakasında yer almasıyla sıra birincilere gelmiş oldu.

Ancak şampiyonlar, iki eleme ardından All Star kadrosuna katılmadı ve konu hakkında da şeflerden henüz bir tarih açıklaması gelmedi.

Öte yandan Somer Şef yarışmanın hemen başında, şampiyonların oyunda olacağını belirtmişti. Net bir tarih açıklaması yapmasa da Somer Sivrioğlu, finallere doğru tam kadro olunacağını ifade etmişti.

Haberin Devamı

SERHAT DOĞRAMACI'DAN ALL STAR AÇIKLAMASI!

MasterChef 2020-21 sezonu şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'da yarışmayacağını sosyal medyadan gerekçesiyle beraber açıkladı.

Durumu en başta yapımcılara da açıkladığını belirten Doğramacı, ''Benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı.'' sözleri ile MasterChef All Star'da yarışmama sebebini dile getirdi.