Gündem Meteoroloji'den 5 günlük rapor! İşte İl il hava durumu

Meteoroloji'den 5 günlük rapor! İşte İl il hava durumu

Paylaş
Meteoroloji'den 5 günlük rapor! İşte İl il hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından il il hava durumu yayımlandı. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu belli oldu. Sıcaklıkların düştüğü, yağışların artış gösterdiği bugünlerde yurt genelinde 5 günlük hava durumu şöyle...

Aylin Eldeniz / Posta.com.tr Haftanın ilk gününde merak edilen konulardan biri de hava durumu. İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu araştırması gündemden düşmüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Kıyı Ege’de Kuvvetli Sağanak Yağışlara, Marmara ve Batı Karadeniz ile Kuzey Ege'de Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya dikkat çekti.

Haberin Devamı

İSTANBUL HAVA DURUMU

Salı Sağanak Yağışlı 7°C 16°C

Çarşamba Kuvvetli Sağanak Yağışlı 15°C 16°C

Perşembe Çok Bulutlu 10°C 15°C

Cuma Parçalı Bulutlu 13°C 18°C

Cumartesi Parçalı Bulutlu 16°C 19°

ANKARA HAVA DURUMU

Salı Çok Bulutlu -2°C 6°C

Çarşamba Yağmurlu 3°C 12°C

Perşembe Yağmurlu 9°C 14°C

Cuma Parçalı Bulutlu 6°C 15°C

Cumartesi Parçalı Bulutlu 5°C 15°C

İZMİR HAVA DURUMU

Salı Kuvvetli Sağanak Yağışlı 5°C 15°C

Çarşamba Kuvvetli Sağanak Yağışlı 11°C 19°C

Perşembe Sağanak Yağışlı 13°C 20°C

Cuma Sağanak Yağışlı 14°C 21°C

Cumartesi Çok Bulutlu 15°C 22°C

Kıyı Ege’de Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren Çarşamba (29.11.2023) günü gece saatlerine kadar İzmir, Aydın, Muğla ve Manisa çevreleri ile Balıkesir’in batı ve güney ilçelerinde yerel kuvvetli (21-55 kg/m2), İzmir ve Muğla’nın kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (56-85 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Marmara ve Batı Karadeniz ile Kuzey Ege'de Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’de güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.