Magazin Rachel Weisz: Ben de düşük yaptım!

Rachel Weisz: Ben de düşük yaptım!

Paylaş
Rachel Weisz: Ben de düşük yaptım!

'James Bond' serisiyle yıldızı parlayan Daniel Craig ile mutlu bir evlilik sürdüren Rachel Weisz, 'The News Agents' adlı podcast'te açıklamalarda bulundu. İkiz jinekologları canlandırdığı yeni dizisi 'Dead Ringers'daki doğum ve kayıp tasvirine yönelik sahne hakkında konuşan 53 yaşındaki oyuncu, düşük yapma deneyimini anlattı.

Daniel Craig ve Rachel Weisz, 2011 yılında altı aylık bir flört döneminin ardından evlenmişti. Çiftin, 2018'de Grace adını verdikleri bir kızları dünyaya gelmişti. Ancak Grace, ne Weisz'in ne de Craig'in ilk çocuğu.

Haberin Devamı

Rachel Weisz'in, yönetmen Darren Aronofsky ile ilişkisinden 16 yaşında Henry adında bir oğlu bulunuyor. Daniel Craig'in ise iki yıl evli kaldığı Fiona Loudon'dan Ella adında 31 yaşında bir kızı var. Ünlü çift, özel hayatlarını göz önünde yaşamayı tercih etmiyor.

DUYGUSAL RÖPORTAJ

Meslektaşı Daniel Craig (55) ile mutlu bir evlilik sürdüren Rachel Weisz, 'The News Agents' adlı podcast'te duygusal bir röportaja imza attı.

İki çocuk annesi olan 53 yaşındaki İngiliz oyuncu, ikiz jinekologları canlandırdığı yeni dizisi 'Dead Ringers'daki doğum ve kayıp tasvirine yönelik eleştirilere ağırlık verirken, düşük deneyiminden bahsetti.

'ABARTILI VE DRAMATİZE EDİLMİŞ'

Ünlü oyuncu, sunucu Emily Maitlis ve Jon Sopel'e düşük yapan kadınların ve canlı doğum görüntülerinin yer aldığı sahnelere verilen tepkiyi anlattı.

Haberin Devamı

Sanırım şaşırdım çünkü tam da kadın deneyimiyle ilgili bu hikayeyi anlatıyordum ve olmadı. Abartılı veya aşırı dramatize edilmiş gibi görünüyor.

'ANİDEN VÜCUDUNUZDAN KAN ÇIKTIĞINI GÖRÜYORSUNUZ'

Rachel Weisz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadınlar düşük yapıyor, ben de düşük yaptım. Aniden vücudunuzdan kan çıktığını görüyorsunuz ve bunların hepsi kadınların hayatta olma deneyiminin bir parçası. Yani alışamadık. Sanırım bu tür şeylerin sinematik ya da kurgusal olarak temsil edildiğini görmeye alışkın değiliz. Belki de bu, bu şovda yeni bir çığır açmaktadır."