Magazin Seren Serengil paylaştı: Kefeni zor buldu

Seren Serengil paylaştı: Kefeni zor buldu

Paylaş
Seren Serengil paylaştı: Kefeni zor buldu

Tüm Türkiye'yi sarsan depremin ardından Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın da ailesinin enkaz altında kaldığı öğrenilmişti. Daha sonra Mustafa Rahman Tohma'nın babasının enkazdan çıkarıldığı durumunun iyi olduğu ancak annesinin durumunun kötü olduğu ortaya çıkmıştı. Seren Serengil'in son paylaşımıyla da annesinin hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Ancak Tohma'nın annesi iç kanama sebebiyle hayatını kaybetti. Hatay'a giden Mustafa Rahman Tohma'ya dair bilgileri paylaşan Seren Serengil'in paylaştığı fotoğraf görenleri hüzne boğdu.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü saat 4.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da hissedilen deprem, çok sayıda binanın yıkılmasına neden oldu. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi de depremde enkaz altında kaldı.

Haberin Devamı

'AİLELERİMİZ İÇERİDE SIKIŞTI'

Instagram hesabından gözyaşları içinde bir video yayınlayan Tohma, "Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içeride sıkıştı, acilen destek, çevre illerden destek istiyoruz. AFAD, belediyeler, valilikler lütfen. Ailelerimiz içeride sıkıştı. Destek istiyoruz lütfen" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem olan videosundan altı saat sonra yeni açıklama yapan Tohma, "Ailem kurtarıldı. Babam iyi, annemin durumu kötü. Lütfen dua edin" mesajını yazdı.

'O KADAR GÜZEL BİR AİLEYDİNİZ Kİ'

Hayat arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle fotoğrafını yayınlayan Seren Serengil, acı haberi duyurdu: O kadar güzel bir aileydiniz ki, hâlâ inanamıyorum.

Tohma ise "Canım annem hakkım sana sonuna kadar helal olsun, güzel uyu" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

'GECEYİ NAYLONUN ÜZERİNDE YATARAK GEÇİRİYOR'

Annesinin cenazesini almak için Hatay'a giden sevgilisinin fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Seren Serengil, Mustafa Tohma'ya dair bilgileri paylaştı.

Hatay'da taş üstünde taş kalmadı. Kurtarılmayı bekleyen binlerce insan var. Bir de enkazın altında saatlerce bekleyip, buna daha fazla dayanamayıp hayata gözlerini yumanlar var. Onlardan birisi de Tohma'mın melek annesiydi. Hepsinin mekanı cennet olsun. Üstüne kolon düşmüş, kafasını çarpmış. Sekiz saat boyunca bekledi 'İyiyim, ayağım ağrıyor' dedi ama daha fazla dayanmadı. İç kanamadan gitti yine gülümseyerek. Nasıl tarifsiz bir acı anlatamam. Babası şükür hayatta ama o da zor yürüyor. Bir dakika bile yanından ayırmadığı 35 yıllık hayat arkadaşını kaybettiği için sürekli ağlıyor. Bu sabah anne defnedilip, İstanbul'a yola çıkılacak. Maalesef naaşı morgda değil, yüzlercesi gibi dışarıda duruyor. Anneciğine saracak kefeni zor buldu Tohma. Duasını okuyacak hoca yok, mezarını kazacak kürek yok. Geceyi can dostumuz Serdar Özen ile birlikte şehrin hemen dışında bir parke mağazasında naylonun üstünde yerde yatarak geçiriyorlar.


'ŞİMDİ SIRA BENDE'

Sabah annesini defnedip, babasını alıp, buraya gelecekler. Yaşadıkları şehri, evlerini, topraklarını, anılarını kaybettiklerini geride bırakarak. Hayat arkadaşım bana çok baktı, çok sarıp sarmaladı. Bir de benim yüzümden çok kırıp döktüler onu hiç hak etmediği halde. Şimdi sıra bende. Beraber saracağız yaraları. Beraber iyileşeceğiz. Çok zor ama üstesinden hep geldik, yine geleceğiz.

Haberin Devamı