Magazin Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! Korumalar ayrı teknede

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! Korumalar ayrı teknede

Paylaş
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! Korumalar ayrı teknede

40 milyar dolarlık serveti bulunan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı'nın kardeşi ve Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur Bin Zayed el-Nahyan, 2 lüks mega yatıyla Bodrum’da. 8 güvertesi ve 160 metre uzunluğu ile dünyanın 5’inci büyük yatı olan 600 milyon dolarlık Blue'da 2 helikopter pisti, 3 yüzme havuzu, 24 kabin mevcut. Bu yata, 200 milyon dolarlık Mar adlı yat eşlik ediyor. İki lüks yatı koruma ekibinin olduğu üçüncü bir tekne takip ediyor.

BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur, 800 milyon dolarlık lüks mega yatlarını Torba açıklarına demirledi. Mansur'un teknelerine sahil güvenlik ekipleri eşlik etti.

Haberin Devamı

JAKUZİ VE SİNEMA SALONU VAR!

Dünyanın en büyük beşinci yatı olan Blue isimli lüks mega yatta iki helikopter pisti, üç yüzme havuzu, spor salonları, jakuzi ve sinema solonu bulunuyor.

KORUMA EKİBİ EŞLİK ETTİ

Milyarderin mega yatına 200 milyon dolar değeri olan MAR ismini verdiği teknesi de eşlik ediyor. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin de eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.

ŞEYH MANSUR KİMDİR?

Mansur bin Zayid bin Sultan bin Zayid bin Halife en-Nehyan (d. 1970), Birleşik Arap Emirlikleri'nde politikacı ve Abu Dabi iktidar ailesinin bir üyesi. Abu Dabi Cumhurbaşkanı Halife bin Zayid en-Nehyan'ın kardeşi. Yüksek Petrol Konseyi üyesi, Uluslararası Petrol Yatırım Şirketi ve Abu Dabi Yatırım Konseyi dahil çok sayıda yatırım şirketlerinin yönetim kurulu üyesi. Mansur ayrıca, Virgin Galactic ve Sky News Arabistan gibi ticari girişimler şirketlerinde bir dizi hisseye sahip. Manchester City Futbol Kulübü'nün sahibi. Kişisel servetinin 30 milyar doların üstünde olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı