Magazin Tamer Karadağlı'nın 30 yaş küçük eski sevgilisi Iraz Yıldız evleniyor!

Tamer Karadağlı'nın 30 yaş küçük eski sevgilisi Iraz Yıldız evleniyor!

Paylaş
Tamer Karadağlı'nın 30 yaş küçük eski sevgilisi Iraz Yıldız evleniyor!

Tamer Karadağlı (55) ile iki yıldır aşk yaşadığı piyanist Iraz Yıldız (25) geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Iraz Yıldız, evlilk yolunda ilk adımı attığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Tamer Karadağlı, Mayıs 2021'de kendisinden 30 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. 55 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle arasındaki yaş farkını eleştirenlere, “Aşkta yaş farkı olmaz. Karışmak kimsenin haddi değil! Kimin ne söylediğine bakıp hareket edecek değilim" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

AŞK BİTTİ

Ünlü çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldığı iddia edilmişti. İkilinin sosyal medyada birlikte yer aldığı fotoğrafları silmesi ve takipleşmeyi de bırakması dikkat çekmişti.

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Piyanist Iraz Yıldız, müzisyen Anıl Pinaz ile yeni aşka yelken açmıştı. Yıldız, sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi ve sosyal medya hesabından duyurdu. Iraz Yıldız, sevgilisiyle yer aldığı bu fotoğrafına "Evet dedim" notunu düştü.

SAVCILIĞA BAŞVURU

Zaman zaman birlikte verdikleri pozları yayınlayan ikili, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulduklarını; sinkaflı küfürlerle hakarete uğradıklarını belirterek birden fazla kullanıcıdan şikayetçi olmuştu.

Şikayet dilekçesinde; çiftin özel hayatlarının gizliliğinin ihlal edildiği, hakaret içerikli yorumlar nedeniyle aşağılanarak küçük düşürüldükleri ifade edilmişti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Haberin Devamı

ARZU BALKAN İLE EVLENDİ

Öte yandan Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan ile 2002 yılında nikah masasına oturmuş, ünlü çiftin evliliği kızları doğduktan bir yıl sonra sona ermişti.

2006 yılında Zeyno adını verdikleri çocukları dünyaya gelen ikili, ayrılık sonrası dost kalmayı başarırken, zaman zaman sosyal medyada fotoğraf da paylaşıyor.