Magazin Ünlü oyuncu James Brolin'den cinsellik itirafı

Ünlü oyuncu James Brolin'den cinsellik itirafı

Paylaş
Ünlü oyuncu James Brolin'den cinsellik itirafı

Ünlü oyuncu James Brolin, eşi Barbra Streisand ile birlikte verdiği bir röportajda evlenmeden önceki özel hayatlarına dair çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

'Trafik', 'Batı Dünyası' ve 'Hükmedenler' gibi yapımlarda yer alan ABD'li aktör James Brolin, 1998'de dünyaevine girdiği meslektaşı Barbra Streisand'in röportajına katılarak; özel hayatlarıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

81 yaşındaki Streisand, nikah masasına oturmadan önce aşk yaşadıkları süre boyunca 83 yaşındaki eşinin kendisine üç kez evlilik teklifinde bulunduğunu söyleyerek; "Onu en az üç yıl denemek zorundayım" diye şaka yaptı.

EŞİ ŞOKE OLDU!

Bunun üzerine araya giren aktör, "Ve bu üç yıl boyunca hiç cinsel ilişki yaşamadık!" dedi. Eşinin bu itirafta bulunması üzerine şoke olan Barbra, "Bunu söylememen gerekiyordu!" şeklinde cevap verdi.

Streisand, bunun nedeninin James'in daha önce iki kez, kendisinin ise bir kez evlenmiş olması olduğunu açıklayarak; "James, yine bitmeye mahkum bir ilişkiye başladığından endişeleniyordu" diye konuştu.

KAHKAHALARLA GÜLDÜLER

Röportajı yapan Gayle King, konuyla ilgili şaka yaparak; "Üç yıllık bekleyişin ardından düğünün geceniz çok güzel geçmiş olmalı" dedi. Ünlü çift, bu espri üzerine kahkahalarla güldü.

Haberin Devamı

Brolin, zamanında ilişkilrine şüpheci bir şekilde yaklaşmış olsa da, Barbra Streisand ile evliliğini 'yaptığı en iyi şey' olarak tanımladı.

ÜÇ ÇOCUĞU VAR

Streisand, bir önceki evliliğini 1963-1971 yılları arasında 'Long Goodbye'ın yıldızı Elliott Gould ile yaparken; Brolin 1966-1984 yılları arasında Jane Cameron Agee ve 1986-1995 yılları arasında Jan Smithers ile evli kalmıştı.

Barbra'nın evliliği sırasında Jason Gould adında bir oğlu olurken, James'in ilk evliliğinden ünlü oyuncu Josh Brolin de dahil olmak üzere iki oğlu ve ikinci evliliğinden bir kızı var.