04 Ağustos 2021 - 16:49 | Son Güncelleme:
Yangın bölgelerine servet değerinde yardım
1

Sanat camiasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle adı 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, bu sefer Tarkan’ın yangın bölgelerine yaptığı yardım miktarını açıkladı.
04 Ağustos 2021 - 16:49 | Son Güncelleme:
2

Ülkemizin çeşitli bölgelerinden meydana gelen orman yangınları hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Yangınlardan zarar gören vatandaşlara ünlü isimler yardım yapmayı esirgemiyor. Şimdi ise, Tarkan’ın yaptığı yardım ortaya çıktı.
3

Onur Akay, "MSG üyesi olan Tarkan, 2020 yılında payına düşen telif gelirlerini almayıp, pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenlere dağıtılmasını ve MSG’den bu yardımın gizli tutulmasını istemişti.
4

Müzisyenlere 100 bin TL'ye yakın yardım yapıldı" açıklamasını yaptı
5

Akay, internet sitesindeki köşe yazısında, Tarkan şimdi de yangın bölgelerine gizli bir yardım yaptı ve 500 bin TL ayırdığını öğrendim.
6

Bu gizli yardımları da örnek olsun diye açıkladım. Helal olsun Tarkan'a" ifadelerini kullandı.

