Magazin Gasp ve tecavüz sanığı iki kişiye 25'er yıl hapis

Gasp ve tecavüz sanığı iki kişiye 25'er yıl hapis

Paylaş
Gasp ve tecavüz sanığı iki kişiye 25'er yıl hapis

Samsun'da kar maskesi takıp, av tüfeği ile etkisiz hale getirdikleri iki kadına tecavüz edip, yanındaki iki erkeğin de paralarını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan 34 yaşındaki Cevdet Gerçek ve 29 yaşındaki Sezer Yılmaz 'gasp' ve 'cinsel saldırı' suçlarından 25'er yıl hapis cezasına çarptırıldı

Olay, yaklaşık 1.5 yıl önce meydana geldi. İddiaya göre 34 yaşındaki G.K. ve 48 yaşındaki Ş.Ş., kadın arkadaşları olan 32 yaşındaki H.Y. ve 21 yaşındaki G.I. ile birlikte eğlenmek için Çatkaya Mahallesi’ndeki ormanlık alana gitti. Bu sırada ormanlık alanda avlanmaya çıkan Sezer Yılmaz, iddiaya göre o sırada olay yerinde bulunan ve alkollü olduğu belirtilen arkadaşı Cevdet Gerçek ile yüzlerini kar maskesiyle kapatarak bu kişilerin yanına gitti.

Haberin Devamı

Av tüfeğiyle tehdit ettikleri iki erkeğin bin 100 lirasını gasp eden şüpheliler, daha sonra onları etkisiz hale getirip, kadınlara tecavüz ederek olay yerinden kaçtı. 4 kişi Jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Kadınlardan H.Y. jandarmaya verdiği ifadesinde, kendisine tecavüz eden kişinin kar maskesini araladığını ve üst dişlerinin çarpık olduğunu gördüğünü söyledi. Soruşturma başlatan jandarma çarpık dişli olan Sezer Yılmaz ile madde bağımlısı olan Cevdet Gerçek’i yakalayıp gözaltına aldı. Jandarmaya ifade veren Cevdet Gerçek, "Arkadaşım Sezer avlanıyordu. Benim yanıma geldi. Ben de alkollüydüm. Daha sonra arabayı gördük. İki erkek iki kadın vardı. Yüzümüzü kar maskesiyle kapatıp tüfeği Sezer’den alıp yanlarına gittik. Tüfeği doğrultup etkisiz hale getirip paralarını aldık. Daha sonra da kadınlardan birisiyle ben, diğeriylede Sezer cinsel ilişkiye girdi" dedi.
Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun 2’nci Ağır Ceza mahkemesi’nde ’gasp’ ve ’cinsel saldırı’ suçlarından tutuklu yargılanan iki sanık, ’gasp’ suçundan 10’ar yıl, ’cinsel saldırı’ suçundan da 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı