Yemek Gebze'ye Arnavut mutfağı lezzeti geliyor

Gebze'ye Arnavut mutfağı lezzeti geliyor

Paylaş
Gebze'ye Arnavut mutfağı lezzeti geliyor

Tanınmış gurme yazar, gazeteci Hakkı Korkmaz , Arnavut mutfağını ve zengin ürün çeşitlerini Gebze'ye getiriyor.

Muallimköy Güney yan yol 361numaralı adresinde üç katlı konsept bir restoran açmaya hazırlanan Hakkı Korkmaz, kentin yemek alışkanlığını değiştirmeye niyetli olduklarını, bunu da yeni bir anlayış ve yepyeni bir konseptle inşa ettikleri mekanda gerçekleştireceklerini belirtti. Tanınmış yazar Korkmaz, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından alanında bilinen yemek sektörü duayenlerini Gebze’ye getireceklerini ve kahvaltıdan, et yemeklerine kadar Balkanların lezzetini yeni mekanda Gebzelilerin beğenisine sunacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

KOSOVA YEMEKLERİ GEBZE’DE TADILACAK

Türk ve Arnavut mutfağından lezzetlerin sunulacağı yeni mekanda inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Hakkı Korkmaz, Muallimköy’de önümüzdeki 1 ay içinde hizmete açacakları restoranda, birçok hammadde ve yardımcı ürünü doğal yeri olan Balkanlardan getireceklerini ifade etti. Aynı bölgeden tanınmış aşçılarla Gebzelilerin damak tadına hitap edeceklerini dile getiren Korkmaz, “Kosova’nın ne denli bir gastronomi kenti olduğunu bilenler bilir.

Balkanlar’ın hatta Avrupa’nın en zengin ve lezzetli mutfağıdır. Biz de Gebze’de bu mutfak zenginliğini yaşatmak, Gebzelilere gönül rahatlığı ile gidip yemek yiyebilecekleri, bir mekan hazırlıyoruz. İnşallah çok beğenecekleri ve tekrar tekrar gelmek isteyecekleri bir uğrak yeri, bir ‘lezzet evi’ ortaya çıkartacağız” dedi.

Haberin Devamı