"Gençleştiren kür" 3 günde tüm toksinlerden arındırıyor

vücudunuzdaki tüm toksinlerden kurtularak, hücre yenilenmesini arttırabilir ve vücudunuzun kendi kendini şifalandırmasını sağlayabilirsiniz. Limon sarımsak kürünün nasıl yapıldığı, sağlık açısından faydalarını, limon sarımsak kürü tarifini bu yazımızda bulabileceksiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi 18:26 Son Güncelleme:
YAZI BOYUTU
Abone Ol Google News

Daha genç ve dinamik olmak için doğanı gücünden faydalanın. Gençleştiren sarımsak limıon kürü ile toksinlerden kurtulun ve şifalanın

Limon suyu ve sarımsak kürünün faydaları

Limon suyu ve sarımsak kürünün faydaları

  • Bu kürün en önemli faydalarından biri, bütün damar iltihaplarını iyi gelmesidir
  • Her çeşit romatizmal ağrıları geçirir. 
  • Kolesterolü düşürür. Zararlı yağların yakılmasını sağlayarak zayıflatır.
  • Vücudu toksinlerden arındırıcı etkisi vardır.
  • Vücudunuzu gençleştirir.
  • Vücuttaki şeker oranını dengeler.
  • Böbrek ve safra taşlarını eritir.
  • Felç ve inme riskini azaltır.
  • Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniler.
  • Kalp krizi riskine karşı kalbi güçlendirici etkisi vardır.

LİMON SARIMSAK KÜRÜ TARİFİ

LİMON SARIMSAK KÜRÜ TARİFİ

  • Malzemeleri:
  • 1 litre saf limon suyu
  • 20 diş sarımsak
  • 1 litrelik cam kavanoz

Yapılışı

Sarımsakları yıkamadan soyun. Havanda yardımıyla sarımsakları ezin. Kavanozunuzun içerisine dövülmüş olan sarımsakları ilave edin. Ardından kavanozun içerisine yeterli miktarda limonu çekirdekleri ile birlikte sıkarak ilave edin.

 Tüm malzemeleri ekledikten sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatın. Kavanozu siyah bir poşete koyarak muhafaza etmelisiniz. Işık geçirmeyen bir ortam oluşturmalısınız. Limon ve sarımsak karışımını 25 gün boyunca her gün çalkalamanız gerekir. 25 günün sonunda kürünüz hazır.

Kürünüz hazır olduğunda sürerek 3 gün boyunca yemeklerden sonra bir çay bardağı kadar tüketebilirsiniz.

Bir hastalığınız olduğunu düşünüyorsanız, mutlaka bir doktora danışın.

Bu Video
İlgini
Çekebilir
Sıradaki haber yükleniyor...
holder
SIRADAKİ HABER Yağ yakmanın püf noktaları