Spor Genk Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ne zaman saat kaçta?

Genk Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ne zaman saat kaçta?

Paylaş
Genk Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ne zaman saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde Genk'e 4-2 yenilen Beşiktaş, bu sefer deplasmanda Belçika ekibini devirmenin peşinde... Yoksa Beşiktaş için durum hiç de parlak görünmüyor. Peki, Genk Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ne zaman ve saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, grupta lider durumda bulunan Genk'e konuk olacak. İlk maçta hüsrana uğrayan Siyah-Beyazlı ekip deplasmanda bunu telafi etmek istiyor ve son sıradan kurtulmanın planını yapıyor. Genk ise temsilcimizi yenerek gruptan çıkma şansını bir nebze de olsa garantilemenin peşinde...

Haberin Devamı

GENK BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Genk Beşiktaş maçı yarın akşam saat 20.55'te Genk'te bulunan Cristal Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek. Mücadeleyi beIN SPORTS 1 kanalı naklen yayınlayacak.

SADECE MEDEL YETİŞİYOR

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan futbolculardan Gary Medel'in bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Şilili yıldızın Genk deplasmanında takımdaki yerini almasının yüksek ihtimal olduğu belirtildi. Siyah-beyazlılarda arka adalesinde zorlanma meydana gelen Gökhan Gönül'ün yanı sıra tedavileri devam eden Adriano ve Gökhan Töre ise kadroda olmayacak.

SAMATTA'YA ÖZEL ÖNLEM

Siyah-Beyazlılar’ın UEFA Avrupa Ligi’nde yarın akşam konuk olacağı Belçika temsilcisi Genk, Kara Kartal karşısında Tanzanyalı forveti Mbwana Samatta’ya güveniyor... 25 Kasım’da Vodafone Park’ta oynanan ve 4-2 Genk’in galibiyetiyle sona eren mücadelede Beşiktaş filelerini 2 kez sarsan genç futbolcu için teknik direktör Şenol Güneş harekete geçti. Tecrübeli çalıştırıcının 25 yaşındaki forveti durdurmak için yarınki mücadele öncesinde takımın Portekizli stoperi Pepe’ye özel görev verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Piyasa değeri 4 milyon Euro (25 milyon TL) civarında bulunan Samatta, Genk formasıyla bu sezon 21 karşılaşmada 19 gollük performans sergiledi. Genk’e Ocak 2016’da 800 bin Euro (4.8 milyon TL) karşılığında Kongo ekibi TP Mazembe’den transfer olan Samatta, hem hızı hem de bitirici vuruşlarıyla dikkat çekiyor. Vodafone Park’taki ilk mücadelede Beşiktaş kalecisi Loris Karius’a zor anlar yaşatan Samatta’ya sahada bu kez boş alan bırakmamayı planlayan Güneş, bu konuda Pepe’ye ek olarak Vida’yı da uyardı.