Magazin George nasıl kaybedilir?

George nasıl kaybedilir?

Paylaş
George nasıl kaybedilir?

Elisabetta Canalis'in George Clooney'yi kaybetmesine üç hatası yol açtı: Onu evliliğe zorlamak, çocuk istemek ve ününe ün katmak için Clooney'nin şöhretini kullanmak!

İtalyan televizyoncu Elisabetta Canalis, her kadının düştüğü hataya düştü. Hollywood'un müzmin bekarlarından George Clooney ile ilişkisi uzadıkça, sevgilisi üzerinde baskı kuran Canalis; kendi sonunu da hazırlamış oldu.

GEORGE NET ADAMDIR

In Touch dergisine konuşan Clooney'nin arkadaşları, "George, net bir adamdır. İlk baştan evlilik ve çocuk istemediğini söyledi. Elisabetta bunu bilerek ilişkiye başladı. Ancak ilişkinin bir noktasında George'u sürekli sıkıştırmaya başladı" diye konuşuyor. Arkadaşlarına göre Canalis, Clooney'nin asla kabul etmeyeceği üç hata yaptı.

Haberin Devamı

MEDYAYI KULLANDI

Canalis; sevgilisini evliliğe ikna etmek için verdiği son röportajlarda evlenmek istediği yönünde açıklamalar yaptı; sık sık çocuk istediğini dile getirdi; ününe ün katmak için dergilere çıktı... Clooney de kendisine karşı dürüst olmadığını düşündüğü için, sevgilisiyle yollarını ayırmaya karar verdi.

SABAH