Spor Göçek göçtü

Göçek göçtü

Paylaş
Göçek göçtü

Derbinin hakemi Hüseyin Göçek maçtan önce çok tartışılmıştı ve beklenen oldu...

Hafta içinde derbi maçın hakemi açıklandığı andan itibaren tartışmalar başladı. Beşiktaş cephesi Hüseyin Göçek’i istemiyordu. Fenerbahçe cephesi ise Göçek’in baskı altına alındığını savunuyordu. Ve beklenen oldu, Hüseyin Göçek maça damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Göçek maçın başından itibaren kararlarında bir standart tutturamadı. Ancak ilk yarıda maçın skoruna etki edecek bir hatası olmadı.

İkinci yarı başladı, Göçek yine kararlarında standardı yakalayamıyordu. 56’ncı dakikada Bobo’nun ceza sahasına çevirdiği bir topta Lugano kayarak eliyle topu önledi. Bu pozisyonda Beşiktaşlılar penaltı diye uzun süre itiraz etti ama Göçek maçı devam ettirdi. 66’da bu kez Bilica, Uğur İnceman topa vurduktan sonra rakibinin pozisyonunu bozdu. Top auta giderken hakem Göçek penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda Bilica’ya sarı kart da gösterdi.

Ancak Bilica’nın penaltı noktasını ayağıyla deşmesini es geçen Göçek normal şartlarda bu harekete de sarı kart gösterip Bilica’yı oyundan atmalıydı.

Haberin Devamı

88’de Ernst’i Emre’ye dirsek attı gerekçesiyle oyundan atan Göçek bu pozisyonda sarı kartını kullanabilirdi. 90+3’te ise Vederson’u küfür ettiği gerekçesi, İbrahim Toraman’ı da sert hareket yapması nedeniyle kırmızı kartla oyun dışına gönderen Göçek derbide kelimenin tam anlamıyla göçtü.