Yaşam Göz altı torbalarınızın görünümünü azaltın

Göz altı torbalarınızın görünümünü azaltın

Paylaş
Göz altı torbalarınızın görünümünü azaltın

Avon, en yeni serisi Anew Platinum ile yepyeni bir teknolojiye imza attı. Geliştirdiği Anew Platinum Göz Çevresine Pürüzsüz Görünüm Veren Jel anında etki ile göz çevresinde gün boyu daha taze bir görünüm sağlıyor.

Avon yeni teknolojisiyle göz çevresinde harikalar yaratıyor. Avon’un en yeni yaşlanma karşıtı Anew Platinum serisinde bulunan ‘Anew Platinum Göz Çevresine Pürüzsüz Görünüm Veren Jel’, göz altı torbalarının görünümünü hafifletirken, kırışık görünümünü pürüzsüzleştiriyor.

Haberin Devamı

Göz altına küçük noktalar halinde ince ve eşit bir tabaka oluşturacak şekilde hafif dokunuşlarla içeriden dışarıya doğru uygulanan jelin 1-2 dakika kurumasını beklemek yeterli. Sonrası ise 8 saate kadar etkili daha taze bir görünüm... Daha iyi sonuçlar elde etmek için ürünü kullandıktan sonra göz altı bölgesine makyaj ürünlerinin uygulanmaması tavsiye ediliyor. Her gün kullanmaya uygun jeli suyla durulayarak kolayca çıkarmak mümkün.

Avon, bu süper etkili ürünü herkesin tecrübe edebilmesi için deneme fiyatıyla satışa sunuyor. 15 ml’lik tüpler içerisinde sunulan jel, 60 defaya kadar kullanılabiliyor.

AVON Anew Platinum Göz Çevresine Pürüzsüz Görünüm Veren Jel, 15ml, Fiyatı –31,95 TL