Advertorial Göz kamaştıran mezuniyet takıları Hazinem.com'da!
Sponsorlu

Göz kamaştıran mezuniyet takıları Hazinem.com'da!


Paylaş
Göz kamaştıran mezuniyet takıları Hazinem.com'da!

Göz kamaştıran mezuniyet takıları Hazinem.com'da!

Yaz yaklaştıkça lise ve üniversite son sınıf öğrencisi genç kızların içini mezuniyet heyecanı kaplıyor. Mezuniyet elbisesi, mezuniyet ayakkabısı derken sıra geldi mezuniyet takılarına. Hem mezun olan çocuğunu mutlu etmek isteyen anne babalar için şık hediye alternatifleri hem de mezuniyet elbisesini taçlandırmak isteyen genç kızlar için göz alıcı aksesuarlar sunmayı hedefleyen Hazinem.com, Mezuniyet Takıları özel koleksiyonunu hazırladı.



http://www.hazinem.com/Pirlanta-Safirli-Yuzuk,PR-446.html

Altından safire, pırlantadan gümüşe çeşit çeşit mücevherlerin uygun fiyatlarla sunulduğu Mezuniyet takıları koleksiyonunda yok yok. Altın şans kolyelerinden, zarif pırlantalı safir yüzüklere, şık kar tanesi bilekliklerden sedefli nazar kolyelerine kadar, özellikle genç kızların şıklığına şıklık katacak pek çok takı kredi kartına 12 taksit avantajıyla Hazinem.com’da.



http://www.hazinem.com/Pirlanta-Ahtapot-Kolye,PR-261.html


İnternette mücevher alışverişinin standartlarını yükselten Hazinem.com; ücretsiz sigortalı kargo hizmeti, her ürüne özel sertifika, 30 gün içinde iade, 1 yıl tamir ve bakım garantisi gibi pek çok avantajıyla mezuniyet takısı arayanların bir numaralı tercihi oluyor.



http://www.hazinem.com/Pirlanta-Balik-Yuzuk,PR-149.html



http://www.hazinem.com/Pirlanta-Kelebek-Kolye,PR-365.html