Spor Guardiola için sözleşme vakti

Guardiola için sözleşme vakti

Paylaş
Guardiola için sözleşme vakti

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, basına verdiği demeçte Pep Guardiola'nın istediği zaman gelip kontratını imzalayabileceğini söyledi

Barcelona'nın ile sayısız başarıya ulaşmış teknik direktörü Pep Guardiola'ya kulüp başkanı Sandro Rosell'den tam destek geldi.

2008 yılından bu yana Barcelona tarihinin altın çağlarından birini yaşatan Pep Guardiola kulübüyle olan kontratını önümüzdeki günlerde uzatacak.

Başkan Sandro Rosell Al Jazeera'ye verdiği demeçte, "Guardiola'nın sözleşmesi hazır halde ofisimde bekliyor. İsteği zaman gelip sözleşmesini 2, 3, 4 yıl nasıl isterse imzalayabilir. Onunla daha uzun yıllar çalışması ve mutlu kalması için herşeyi yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Barcelona'nın Gareth Bale ile ilgilendiği haberlerine de cevap veren Rosell, "Bana bu konu hakkında bir bilgi gelmedi. Bale ile ilgilenildiğini bilmiyordum. Sadece ücretinin çok yüksek olduğunu biliyorum. 40 milyon bonservis ödeyeceğimizi hiç sanmıyorum" sözlerini kullandı.

Ibrahimovic ve Eto'o takası olayını da açılayan Rosell, "Eto'o yu göndermek hiç aklımızdan geçmemişti. O an öyle olması gerekiyordu Inter ile takas yaptık. Ibrahimovic'i ise takımla uyum sorunu olduğu için göndermek zorunda kaldık.

Onun takımda kalmasını ben de istemedim bonservisiyle birlikte Milan'a verdik." ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.

Haberin Devamı