Gündem 1,5 ay önce sırra kadem bastı! Sevgilisinden flaş sözler: Üstüme gelmeyin, ben azılıyım

1,5 ay önce sırra kadem bastı! Sevgilisinden flaş sözler: Üstüme gelmeyin, ben azılıyım

Paylaş
1,5 ay önce sırra kadem bastı! Sevgilisinden flaş sözler: Üstüme gelmeyin, ben azılıyım

Bursa Gemlik’ten, 2 Eylül Cumartesi günü kaybolan iki çocuk annesi, 22 yaşındaki Nevrigül Alan’dan 46 gündür haber alınamıyor. Müge Anlı’nın ele aldığı dosyada, şüphe okları kayıp kadının eşi Remzi Alan’ı ve sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan Aydın’ı işaret ediyor.

Eşine şiddet uyguladığı ve onu ortadan kaldırdığına yönelik iddiaları reddeden eş Remzi Alan, iddiaları reddetti ve eşinin kaybında bir dahli olmadığını söyleyerek bugün stüdyoda eşinin ailesi ile yüzleşti.

Haberin Devamı

Kayıp kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan Aydın, soruları yanıtsız bıraktı ve kapısını çalan Müge Anlı ekibine söylediği sözle dikkatleri üzerine çekti.

EN SON SEVGİLİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN DOĞAN AYDIN’LA KONUŞTU

Kaçarak evlendiği eşi Remzi Alan’la evliliğinde, son bir yıldır problemler olan Nevrigül Alan, 5-6 ay önce bir çocuğunu yanına alarak baba evine döndü.

Genç kadın, bu süre zarfında iddiaya göre evli ve iki çocuk sahibi Doğan Aydın isimli şahısla ilişki yaşamaya başladı. Sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan Aydın’la beraber çektirdiği fotoğrafını da kaybolmadan bir süre önce eşi Remzi Alan’a gönderdi.

Kaybolduğu gün, eşi Remzi Alan’la telefon konuşmasının ardından sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan Aydın’ı arayan Nevrigül Alan, iddia o ki sevgilisine “Çocuklarıma göz kulak olabilir misin? Sadece sana güvenirim” dedi ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

Haberin Devamı

“ÜZERİME GELMEYİN, AZILI BİR İNSANIM”

Nevrigül Alan’ın bu konuşma sonrası intihar edeceğini düşünüp intihar edebileceği yerlerde arama yaptığını söyleyen Doğan Aydın, bu konuşmayı genç kadının ailesine ve emniyet yetkililerine haber vermemesi noktasında eleştirildi.

Doğan Aydın, Müge Anlı ve ekibinin sorularını cevapsız bırakıp “Benim üzerime gelmeyin, ben azılı bir insanım” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Dikkatleri çeken bir diğer açıklama ise Doğan Aydın’ın canlı yayına bağlanan kuzeni Hüseyin Doğan’dan geldi.

Kuzeninin davranışlarının normal olmadığını söyleyen Hüseyin Aydın, “Kuzenim Doğan’ın, kayıp Nevrigül’ün en son konuştuğu kişi olarak bu olayı açıklığa kavuşturmasını isterdim. Bu kadar agresif davranmasının bir anlamı yok. Nevrigül’ün, kuzenim Doğan’la çektirdiği fotoğrafı eşi Remzi’ye göndermesi cinayet sebebi. Ya Remzi, Doğan’ı ya da Doğan, Remzi’yi ölrdürebilir” dedi.