Gündem 28 Ekim’de okullar tatil mi? 28 Ekim Cuma yarım gün resmi tatil mi? Bankalar, hastaneler, kargolar Cuma öğleden sonra açık mı?

28 Ekim’de okullar tatil mi? 28 Ekim Cuma yarım gün resmi tatil mi? Bankalar, hastaneler, kargolar Cuma öğleden sonra açık mı?

Paylaş
28 Ekim’de okullar tatil mi? 28 Ekim Cuma yarım gün resmi tatil mi? Bankalar, hastaneler, kargolar Cuma öğleden sonra açık mı?

28 Ekim’de okulların tatil olup olmadığı hem veliler hem de öğrenciler tarafından merak ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda resmi tatilin bir buçuk gün uygulanması nedeniyle gözler 28 Ekim Cuma gününe çevrildi. Peki, 28 Ekim Cuma yarım gün resmi tatil mi? Bankalar, hastaneler, kargolar Cuma öğleden sonra açık mı? İşte detaylar…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl cumartesi gününe denk geliyor. Tüm milli bayramlarda bir gün resmi tatil uygulanırken, Cumhuriyet Bayramı’nda resmi tatil bir buçuk gün olarak yapılıyor. Bu nedenle kısa süre kala ‘28 Ekim’de okullar tatil mi?’ ‘28 Ekim Cuma yarım gün resmi tatil mi?’ ‘Bankalar, hastaneler, kargolar Cuma öğleden sonra açık mı?’ araştırmaları da git gide yoğunlaşıyor…

Haberin Devamı

28 EKİM’DE OKULLAR TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bir buçuk günlük resmi tatil yapılması nedeniyle 28 Ekim Cuma günü saat 13.00 itibariyle kamu kurum ve kuruluşlarında resmi tatil uygulanacak. Bu nedenle Cuma günü öğleden önce okullar açık olacak. Ancak öğleden sonraki dersler resmi tatil nedeniyle yapılmayacak.

28 EKİM CUMA YARIM GÜN RESMİ TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için resmi tatil 28 Ekim Cuma saat 13.00 itibariyle başlıyor.

BANKALAR, HASTANELER, KARGOLAR CUMA ÖĞLEDEN SONRA AÇIK MI?

Bankalar, hastaneler, kargolar Cuma öğleden sonra resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak.

Hastaneler ve eczaneler gibi sağlık kurumları öğleden sonra nöbetçi uygulamasına geçecek. Hastanelerde sadece acil servisler açık olurken, belirlenen nöbetçi eczaneler 24 saat açık olacak.

2022 RESMİ TATİLLERİ

Yılbaşı: 1 Ocak Cumartesi

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan Cumartesi           

Haberin Devamı

Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Pazar          

Ramazan Bayramı: 2-4 Mayıs Pazartesi- Çarşamba       

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Perşembe

Kurban Bayramı: 9- 12 Temmuz Cumartesi - Salı

Demokrasi Bayramı: 15 Temmuz Cuma

Zafer Bayramı: 30 Ağustos Salı

Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Cumartesi