Gündem 30 Ağustos’ta toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın (30 Ağustos Salı) İETT, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı?

30 Ağustos’ta toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın (30 Ağustos Salı) İETT, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı?

Paylaş
30 Ağustos’ta toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın (30 Ağustos Salı) İETT, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı?

30 Ağustos’ta toplu taşıma araçlarını kullanacak pek çok kişi İETT, Marmaray, metro, metrobüslerin bedava olup olmadığını araştırıyor. Geçtiğimiz dönemler hem milli hem de dini bayramlarda vatandaşlar toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanmıştı. Şimdi gözler Yarın (30 Ağustos Salı) İETT, Marmaray, metro, metrobüslerin bedava olup olmadığına çevrildi…

30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlıklar yurdun dört bir yanında devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Paşa önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümünde şehir içinde seyahat edecek vatandaşlar ise şimdiden ‘30 Ağustos’ta toplu taşıma ücretsiz mi?’ ‘Yarın (30 Ağustos Salı) İETT, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı?’ araştırması yapıyor.

Haberin Devamı

30 AĞUSTOS’TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda İETT otobüsleri dahil İstanbul'daki toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek..

Diğer yandan geçtiğimiz yıl 30 Ağustos’ta İstanbul ve Ankara’da toplu taşıma araçları vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vermiş, İzmir’de ise 1 kuruş olarak açıklanmıştı.

Ücretsiz toplu taşıma uygulamasının 30 Ağustos’ta da devam etmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı veya Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bir açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır…

YARIN (30 AĞUSTOS SALI) İETT, MARMARAY, METRO, METROBÜS BEDAVA MI?

Yarın yani 30 Ağustos Salı günü İstanbulkart entegrasyonuna dahil olan metro, finiküler, şehir hatları ve İETT kullanacak kişiler ulaşım kartlarını okutarak ücretsiz olarak seyahat edebilecekler. 

Haberin Devamı