Gündem Adana'da farklı iki cinayet arasında dikkat çeken bağ!

Adana'da farklı iki cinayet arasında dikkat çeken bağ!

Paylaş
Adana'da farklı iki cinayet arasında dikkat çeken bağ!

Adana’da 2’si kadın 5 şüpheli bir iş yerinin otoparkında tartıştıkları Selam Şenci’yi önce dövüp ardından bıçaklayarak öldürdü. Şüphelilerin, dün babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir olayıyla bağlantısı olduğu iddiası ortaya atıldı.

Adana’da 2’si kadın 5 şüpheli bir iş yerinin otoparkında tartıştıkları Selam Şenci’yi önce dövüp ardından bıçaklayarak öldürdü. Şüphelilerin, dün babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir’in arkadaşı olduğu, Şenci’yi Özdemir’in öldürülmesine müdahale etmediği için dövüp bıçakladıkları öne sürüldü. Polisin iki cinayete ilişkin soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı

Adana’da bir otoparkta işlenen cinayet, başka bir cinayetle ilişkilendirildi. Olay, dün saat 16.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi’ndeki bir iş yerinin otoparkında meydana geldi.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Selam Şenci, kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2’si kadın 5 kişiyle birlikte otoparka girdi. Burada taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. 5 kişi, Şenci’ye tekme ve yumruklarla saldırdı. Gruptaki bir kadın, aldığı darbelerle yere düşen Selam Şenci’yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

Kanlar içinde yere yığılan Şenci’nin hareketsiz kaldığını gören şüpheliler, kaçtı. Otoparkta yaşananlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Haberin Devamı

Otoparkta ağır yaralı halde bulunan Selam Şenci, çağırılan ambulansla yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Şenci, tüm çabalara karşın kurtarılamadı.
Selam Şenci’nin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

DİLAN’IN ÖLDÜRÜLMESİYLE İLGİSİ VAR MI?

Bu arada, şüphelilerin, olaydan saatler önce babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir’in arkadaşı oldukları, Şenci’yi ise kavgaya müdahale etmediği için dövüp, bıçakladıkları öne sürüldü.