Gündem Adana'da ve Bolu'da deprem! AFAD büyüklüklerini duyurdu

Adana'da ve Bolu'da deprem! AFAD büyüklüklerini duyurdu

Paylaş
Adana'da ve Bolu'da deprem! AFAD büyüklüklerini duyurdu

AFAD tarafından gelen son dakika haberine göre; Adana'da deprem oldu. Adana Saimbeyli'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklanırken Kandilli depremin merkez üssünü Maraş Göksun olarak duyurdu. Bolur'da ise saat 16.31'de AFAD verilerine göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini güncel olarak yayınlıyor. İşte Adana depremi son dakika gelişmeleri...

Son dakika... AFAD tarafından gelen güncel son depremler listesi bilgilerine göre; Adana'da deprem oldu. Depremin büyüklüğü 4.4 olarak açıklanırken yerin 7.7 km derinliğinde meydana geldi. Adana deprem haberi sonrası vatandaşlar son depremler listesini öğrenmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi sitelerini takip ediyor. İşte 12 Mart 2023 Adana depremi son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 15.31'te merkez üssü Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 7.7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, çevre ilçelerden hafif şekilde hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

BOLU'DA DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 16.31'te merkez üssü Bolu'nun merkezi olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin yerin 7.14 kilometre derinliğinde meydana geldiği öğrenildi. Deprem kent merkezinde hissedilirken, herhangi bir hasara neden olmadı. 

Haberin Devamı