Gündem Adnan Oktar’ın 36 yıl önceki doktoru anlattı: Hipnoz gücü yüksek biriydi

Adnan Oktar’ın 36 yıl önceki doktoru anlattı: Hipnoz gücü yüksek biriydi

Paylaş
Adnan Oktar’ın 36 yıl önceki doktoru anlattı: Hipnoz gücü yüksek biriydi

Adnan Oktar'ın 1987 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatarken Doktor Oktar Babuna'yı nasıl müridi yaptığını anlatan Prof. Dr. Saygılı, 'İnsanları çok çabuk etkileyebiliyordu.' dedi.

Kanal D’de hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Prof. Dr. Sefa Saygılı, Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

1987 yılında yaklaşık 10 ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatan Oktar’ı gözlemleyen Prof. Dr. Saygılı, Oktar’ın hipnoz gücü yüksek bir kişi olduğunu söyledi. “İnsanları çok çabuk etkileyebiliyordu.” diye konuştu. “Oktar’ı ilk tanıdığımda maddi durumu iyi değildi.” diyen Saygılı, Oktar’ın zengin müritleri üzerinden para kazandığını da söyledi.

Adnan Oktar’ın 36 yıl önceki doktoru anlattı Adnan Oktar'ın 1987 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatarken Doktor Oktar Babuna'yı nasıl müridi yaptığını anlatan Prof. Dr. Saygılı, 'İnsanları çok çabuk etkileyebiliyordu.' dedi.

 "OKTAR'DAN AKIL SAĞLIĞI RAPORU İSTENMELİ..."

Adnan Oktar’ın akıl sağlığı açısından ince bir çizgide gidip geldiğini belirten Prof. Dr. Saygılı, yeniden görülecek dava öncesi Oktar’ın Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesi gerektiğini dile getirdi.

"HASTANEDEYKEN STAJYER DOKTOR OKTAR BABUNA'YI MÜRİDİ YAPTI"

Haberin Devamı

Prof. Dr. Saygılı, Doktor Oktar Babuna’nın da nasıl Adnan Oktar’ın müridi olduğunu anlattı. Saygılı; “Oktar 1987’de hastanede yatarken o dönem Oktar Babuna stajyer doktor olarak hastaneye geldi. Adnan Oktar, Babuna’yı çekim sahasına aldı. Mürit tohumlarını hastanede yatarken attı. Babuna daha sonra kardeşleriyle birlikte Oktar’ın en yakın müritlerinden oldu” diye konuştu.