Gündem Ağrı'da kaybolan minik Leyla'nın cesedi bulundu

Ağrı'da kaybolan minik Leyla'nın cesedi bulundu

Paylaş
Ağrı'da kaybolan minik Leyla'nın cesedi bulundu

Ramazan Bayramı’nın ilk günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla’nın dün, köye 3 km. uzaklıktaki dere yatağında cesedi bulundu. Oysa bu alan daha önce didik didik aranmıştı. İlk bilgilere göre; Leyla’nın cansız bedeni yakın bir zamanda oraya bırakılmış.

BONCUK GÖZLÜ MİNİK

4 yaşındaki Leyla, Ağrı kent merkezinde yaşayan Şükran-Nihat Aydemir çiftinin 3’ü erkek, 7 çocuğundan 6’ncısıydı. Boncuk gözleriyle herkesin sevgilisi olan Leyla ailesi ile Ramazan Bayramı’nın ilk günü Bezirhane köyüne gitti. Tüm aile, dede evinde bayramlaşmak için toplandı. Leyla kapı önüne oynamaya çıktı... O andan itibaren kayıplara karıştı. Ailesi, jandarma, AFAD, UmKE, köylüler, gönüllüler ile avcılar, köyü ve çevresini didik didik aradı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Jandarma özel Harekat (JöH) ekipleri de devreye girdi.

YÜZÜ SUYA GÖMÜLÜYDÜ

Dereler, tarlalar, su kuyuları hatta ve hatta su birikintileri bile tarandı. Tüm Türkiye, günlerce Leyla’dan gelecek iyi haberi dua ederek bekledi. Ne yazık ki; umutlar dün saat 18.45’te gelen acı haberle tükendi. minik Leyla’nın cansız bedenini köye 3 km uzaklıktaki Kurudere yatağında bir köylü buldu. Yüzü suya basılmıştı, sırtında darptan kaynaklı olabilecek bir iz vardı. Oysa o bölge defalarca didik didik aranmıştı. Caninin köyde olma ihtimali var. Bu nedenle köye giriş çıkışlar dün kapatıldı.

'ORAYA SONRADAN GETİRİLMİŞ OLABİLİR'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk canlı yayınında şunları söyledi: “Bölge, arkadaşlarımızın defalarca aradığı bir yer. İlk belirlemelere göre; sanki 4-5 gündür orada duruyormuş gibi. Tecavüz yok. Sanki sonradan oraya getirilmiş gibi bir izlenim var. Darp olduğuna yönelik ufak bir işaret var. Otopsi sonrası her şey ortaya çıkacak.”

YÜREĞİMİZ YANMIŞTI

Ankara Polatlı’da Eylül Yağlıkara (8) 22 Haziran’da sokakta oynarken kaybolmuştu. Komşu Uğur Koçyiğit tutuklanmıştı. Küçük kızın cesedi geçen cuma bir elektrik direğinin dibinde gömülü bulunmuştu. Eylül boğularak öldürülmüştü.

BİR ÇOCUK DAHA KAYIP

Hatay Hassa’da önceki gün amcasıyla kaynaktan içme suyu almaya giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar kayboldu.

Haberin Devamı